μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Εξοπλισμός Υπολογιστών > Κάρτες Γραφικών & Monitors

Register

Ποιες είναι οι καλύτερες οθόνες

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Απρ. 2008, 22:40
Μέλος Ομάδα

Default Ποιες είναι οι καλύτερες οθόνες

γεια σου,

οθόνη μου (Hyundai q995) είναι σε αυτή τη διέξοδο θα μαύρη οθόνη τυχαία φορές) Νομίζω ότι πρέπει να αντικατασταθεί.

ποιες είναι οι καλύτερες οθόνες εκεί έξω;
Θέλω τουλάχιστον 22 ιντσών οθόνη και σίγουρα επίπεδη οθόνη (δεν CRT), έχω κάνει με το να χάσει τόσο πολύ χώρο στο γραφείο μου.

Είχα μάλλον δεν πιστεύετε για τον προϋπολογισμό μου ακόμη (δεν θα δαπανών ανόητη χρήματα, ένα-δύο προβλήματα εκατό, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι επιλογές υπάρχουν), όπως θα ήθελα μια ιδέα για το ποιος είναι ο καλύτερος bang buck και για το τι πρέπει να αποφεύγονται (i σίγουρα δεν θα αγοράσω ένα Hyundai παρακολουθεί και πάλι).

ο φίλος μου να μου πει για να πάρετε μια hd tv και αντί τρέχει μέσα από τον υπολογιστή μου αυτό, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος, τι θα τα υπέρ και τα κατά του να είναι αυτό;

μου σημερινή gpu δεν είναι καταπληκτικό (6600gt), αλλά αν αγοράσω ένα νέο παρακολουθεί Θα ήθελα να ελπίζω ότι θα μου μια τελευταία φορά, ενώ (i αναβάθμιση θα μου κάρτα γραφικών αργότερα), ενώ τόσο εγώ δεν μπορεί να είναι παιχνίδια που πολύ θα ήθελα τώρα μια οθόνη που Θα είναι καλό για ότι όταν κάνω.

nice μία χάρη

Buchanan
Old 15η Απριλίου 2008, 00:14
Ομάδα Δωρητών

dell είναι εξαιρετική

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 15η Απριλίου 2008, 00:40
Ομάδα Δωρητών

22 "και για πάνω από $ 200 δεν είναι πραγματικά δυνατή.

Μπορείτε να έχετε ένα 19 ", αν και για $ 150-170.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "

Το σύστημά μου: 日夏子

Processor (s):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Motherboard:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Μνήμες:
2GB Patriot Extreme Performance
Κάρτα γραφικών (ες):
PNY 8800GTS 320MB
Κάρτα Ήχου:
Sound Blaster Xtremegamer 7,1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
Optical Drive (s):
2x SATA
Υπόθεση / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Ψύξη:
4x-120 χιλιοστά Yate Loon + 200 χιλιοστών κορυφή
Network / Internet:
Qwest
Monitor (ες):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Operating System (s):
Windows XP + 7
Old 15η Απριλίου 2008, 00:43
Μέλος Ομάδα

ευχαριστώ για την απάντηση cew και άνθρακα

χρησιμοποιώντας λίρες στερλίνες αντί $ μου φίλος και def θέλουν να πάνε μεγαλύτερη από 19 ιντσών
Old 15η Απριλίου 2008, 00:49
Ομάδα Δωρητών

Αχ, το δικαίωμα. Δεν έλεγξε την χώρα. :)

Hanns · G HG-281DPB είναι καλή, ViewSonic VG2230wm είναι καλή (αλλά μόνο 22 "). Αν θέλετε πάνω από 22" ότι δεν είναι αυτές, μπορείτε να αγοράσετε καθώς επίσης και μία τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Old 15η Απριλίου 2008, 04:26
Μέλος Ομάδα

χάρη Θα ελέγξει και εκείνες που αναφέρονται ορισμένες dells.

τυχόν άλλες μάρκες που κάνουν πραγματικά καλές οθόνες, πολλοί άνθρωποι έχουν samsung μόνιτορ, τι τους αρέσει;
Old 16η Απριλίου 2008, 11:52
Μέλος Ομάδα

θα σήμαινε ένα hd tv είναι τόσο καλή όσο την παρακολούθηση της ποιότητας, Ξέρει κανείς τα υπέρ και τα κατά της χρήσης ενός αντί για την παρακολούθηση και θα ήταν εύκολο να δημιουργηθεί;
Old 16η Απριλίου 2008, 14:41
Ομάδα Δωρητών

πάρτε μια παρακολουθεί
, Μικρότερους χρόνους απόκρισης και καλύτερες res
Old 16η Απριλίου 2008, 15:19
Ομάδα Δωρητών

κάποια καλύτερη bang for the buck moniter κατά τη γνώμη μου αυτό είναι ένα ΔΥ Shure μπορείτε να φτάσετε στο uk κάπου http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 έχει μια καλή αντίθεση λόγος για τα χρήματα αν dont μυαλό κάποιες επιπλέον δαπάνες http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034

Το σύστημά μου: UBR παιχνιδιών υπολογιστή

Processor (s):
q6600 G0 @ stock ψύξη ac καταψύκτη
Motherboard:
Gigabyte ep45 ds3r
Μνήμες:
2GB DDR2 800
Κάρτα γραφικών (ες):
4870 1gb
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (s):
DVD-ROM combo DVD + /-RW
Υπόθεση / PSU:
modded + ζωγραφισμένα περίπτωση w / 1kw Antec
Ψύξη:
2 120 χιλιοστών ανεμιστήρες 4 ανεμιστήρες 80 χιλιοστών και ένα hdd
Network / Internet:
διπλή gigabyte lan
Monitor (ες):
24 "acer
Operating System (s):
Windows XP
Old 19 του Απρίλη 2008, 15:53
Ομάδα Δωρητών

Δεν υπάρχει 22 "οθόνη που εγώ, προσωπικά, μπορεί να συστήσει ολόψυχα αλλά για ένα 20" θα ήταν η Samsung 206bw. Μια θαυμάσια απλώς παρακολουθεί? Δεν ghosting (gaming / γρήγορη ταινία σκηνές), που επιτρέπει μεγάλη γκάμα χρωμάτων για ωραίο παροχή αποχρώσεις σκούρο χρώμα, τη φωτεινότητα και την αντίθεση της αξιοπρεπούς λόγου του. Είναι επίσης πολύ καλά και έχει κατασκευαστεί λεπτή αισθητική.

Είναι ακριβώς το ίδιο ψήφισμα ως 22 "(1680x1050), μόνο με μια μικρότερη οθόνη, με την έννοια των pixels είναι ότι λίγο μικρότερα, τα οποία με βοηθά, μεταξύ άλλων, aliasing. Μπορεί επίσης να είχε για περίπου £ 170 τώρα.

Επίσης, αναφέρθηκε Cewy Dell. Ι δεύτερο εκείνο. Ποτέ μην δει μια κακή παρακολουθεί ακόμη από την Dell.

Λαμβάνοντας υπόψη την κάρτα που έχουμε δεν θα συστήσει να μια οθόνη πάνω από 1680x1050. Και μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμιστεί η εικόνα ούτως ή άλλως όταν gaming. Αλλά αυτό εξαρτάται από το παιχνίδι σας παίζει.

-Kanoakavirus

Το σύστημά μου: Zoomy

Processor (s):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Motherboard:
Asus P5K Premium
Μνήμες:
2GB Dominator 8500
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GT
Κάρτα Ήχου:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (s):
Ext 3.35TB αποθήκευσης. 2TB int αποθήκευσης
Optical Drive (s):
LG GGC H20L
Υπόθεση / PSU:
Enermax 720w
Ψύξη:
AC7
Network / Internet:
Monitor (ες):
245B, 931B (Samsung)
Operating System (s):
Vista 32P
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.