![]() |
|
|
|||
|
|||
|
γεια σου,
οθόνη μου (Hyundai q995) είναι σε αυτή τη διέξοδο θα μαύρη οθόνη τυχαία φορές) Νομίζω ότι πρέπει να αντικατασταθεί. ποιες είναι οι καλύτερες οθόνες εκεί έξω; Θέλω τουλάχιστον 22 ιντσών οθόνη και σίγουρα επίπεδη οθόνη (δεν CRT), έχω κάνει με το να χάσει τόσο πολύ χώρο στο γραφείο μου. Είχα μάλλον δεν πιστεύετε για τον προϋπολογισμό μου ακόμη (δεν θα δαπανών ανόητη χρήματα, ένα-δύο προβλήματα εκατό, αλλά θα ήθελα να ξέρω τι επιλογές υπάρχουν), όπως θα ήθελα μια ιδέα για το ποιος είναι ο καλύτερος bang buck και για το τι πρέπει να αποφεύγονται (i σίγουρα δεν θα αγοράσω ένα Hyundai παρακολουθεί και πάλι). ο φίλος μου να μου πει για να πάρετε μια hd tv και αντί τρέχει μέσα από τον υπολογιστή μου αυτό, αλλά δεν είμαι πεπεισμένος, τι θα τα υπέρ και τα κατά του να είναι αυτό; μου σημερινή gpu δεν είναι καταπληκτικό (6600gt), αλλά αν αγοράσω ένα νέο παρακολουθεί Θα ήθελα να ελπίζω ότι θα μου μια τελευταία φορά, ενώ (i αναβάθμιση θα μου κάρτα γραφικών αργότερα), ενώ τόσο εγώ δεν μπορεί να είναι παιχνίδια που πολύ θα ήθελα τώρα μια οθόνη που Θα είναι καλό για ότι όταν κάνω. nice μία χάρη Buchanan |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
dell είναι εξαιρετική
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
22 "και για πάνω από $ 200 δεν είναι πραγματικά δυνατή.
Μπορείτε να έχετε ένα 19 ", αν και για $ 150-170.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
ευχαριστώ για την απάντηση cew και άνθρακα
χρησιμοποιώντας λίρες στερλίνες αντί $ μου φίλος και def θέλουν να πάνε μεγαλύτερη από 19 ιντσών |
|
|
|||
|
|||
|
Αχ, το δικαίωμα. Δεν έλεγξε την χώρα. :)
Hanns · G HG-281DPB είναι καλή, ViewSonic VG2230wm είναι καλή (αλλά μόνο 22 "). Αν θέλετε πάνω από 22" ότι δεν είναι αυτές, μπορείτε να αγοράσετε καθώς επίσης και μία τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. "
|
|
|
|||
|
|||
|
χάρη Θα ελέγξει και εκείνες που αναφέρονται ορισμένες dells.
τυχόν άλλες μάρκες που κάνουν πραγματικά καλές οθόνες, πολλοί άνθρωποι έχουν samsung μόνιτορ, τι τους αρέσει; |
|
|
|||
|
|||
|
θα σήμαινε ένα hd tv είναι τόσο καλή όσο την παρακολούθηση της ποιότητας, Ξέρει κανείς τα υπέρ και τα κατά της χρήσης ενός αντί για την παρακολούθηση και θα ήταν εύκολο να δημιουργηθεί;
|
|
|
|||
|
|||
|
πάρτε μια παρακολουθεί
, Μικρότερους χρόνους απόκρισης και καλύτερες res |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
κάποια καλύτερη bang for the buck moniter κατά τη γνώμη μου αυτό είναι ένα ΔΥ Shure μπορείτε να φτάσετε στο uk κάπου http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 έχει μια καλή αντίθεση λόγος για τα χρήματα αν dont μυαλό κάποιες επιπλέον δαπάνες http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Δεν υπάρχει 22 "οθόνη που εγώ, προσωπικά, μπορεί να συστήσει ολόψυχα αλλά για ένα 20" θα ήταν η Samsung 206bw. Μια θαυμάσια απλώς παρακολουθεί? Δεν ghosting (gaming / γρήγορη ταινία σκηνές), που επιτρέπει μεγάλη γκάμα χρωμάτων για ωραίο παροχή αποχρώσεις σκούρο χρώμα, τη φωτεινότητα και την αντίθεση της αξιοπρεπούς λόγου του. Είναι επίσης πολύ καλά και έχει κατασκευαστεί λεπτή αισθητική.
Είναι ακριβώς το ίδιο ψήφισμα ως 22 "(1680x1050), μόνο με μια μικρότερη οθόνη, με την έννοια των pixels είναι ότι λίγο μικρότερα, τα οποία με βοηθά, μεταξύ άλλων, aliasing. Μπορεί επίσης να είχε για περίπου £ 170 τώρα. Επίσης, αναφέρθηκε Cewy Dell. Ι δεύτερο εκείνο. Ποτέ μην δει μια κακή παρακολουθεί ακόμη από την Dell. Λαμβάνοντας υπόψη την κάρτα που έχουμε δεν θα συστήσει να μια οθόνη πάνω από 1680x1050. Και μπορεί να χρειαστεί να αναβαθμιστεί η εικόνα ούτως ή άλλως όταν gaming. Αλλά αυτό εξαρτάται από το παιχνίδι σας παίζει.
|