![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| zdravo, moj monitor (Hyundai q995) je na putu iz crno-screen idući nasumce puta) ja mislim da je potrebno zamijeniti. Koji su najbolji monitori out there? Htjela bih najmanje 22 inch flat screen i definitivno ekran (ne CRT), ja sam učinio s gube toliko prostora na mom stolu. Ja bih radije ne razmišljaju o moj proračun yet (neće biti blesav trošenje novca, vjerojatno par, ali sto bi htjeli znati što postoji opcija) jer želim da ideju o tome što je najbolji prasak za upasti i što biste izbjegli (Ja ću kupiti definitivno nije Hyundai monitor opet). moj prijatelj mi reći da dobijete HD TV umjesto moj pc i pokrenuti kroz taj ali nisam uvjeren, što bi se pro i kontra ovoga biti? moje trenutne GPU nije iznenađujuće (6600gt), ali ako ja kupiti novi monitor bih se nadam da će to mi je zadnje vrijeme (i moje će nadogradnju grafičke kartice kasnije) pa dok sam svibanj ne biti toliko gaming sada Htjela bih monitor koji bit će dobra za taj našto ja učiniti. lijepo jednom hvala Buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell se exellent
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "i više za 200 dolara zapravo i nije moguće. Možete dobiti 19 "za $ 150-170 ipak.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| hvala za odgovaranjem cew i karbon koristeći £ pravi nego $ moj prijatelj i def wanna go veći od 19 inča |
|
| |||
| |||
| Ah, desno. Nije provjeriti zemlji. :) Hanns · G HG-281DPB je dobar, ViewSonic VG2230wm je dobar (ali samo 22 "). Ako želite više od 22" da nije tih, kao što ste možda i kupiti HDTV.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| hvala onima koji ću provjeriti i neke dells out. bilo koje druge robne marke koje čine dobro prati, mnogo ljudi su Samsung monitori, koje su nalik? |
|
| |||
| |||
| bi jedan hd tv se kao dobar kao kvalitetan monitor, ne znam nikoga pro i kontra od koristeći neki umjesto da je monitor i on će biti lako postaviti? |
|
| |||
| |||
| dobili monitor , Brže i bolje reakcije puta res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| neki najbolji prasak za upasti moniter po mom mišljenju je ovo im shure možete dobiti u Velikoj Britaniji negdje http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 ima dobar omjer kontrasta za novac ukoliko dont vidu potrošnje ekstra http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne postoji 22 "ekran da sam ja, osobno, ali mogu svesrdno preporučujem za 20" ona bi bila Samsung 206bw. A jednostavno divan monitor; nema ghosting (gaming / brzih scena filma), skala u boji visoke dopuštajući lijepo renderiranje boja za tamne nijanse, pristojne svjetlinu i kontrast omjera's. Također je dobro građen i ima fin estetiku. To je točno istu rezoluciju kao 22 "(1680x1050) samo s manjim zaslonom, što znači da su pikseli malo manji što pomaže kod, između ostalog, aliasing. To također može biti je za oko 170 £ sada. Također, spominje Cewy Dell. I drugi to. Nikad vidio loš monitor od Dell yet. S obzirom na kartici imate ne bih preporučiti uzimajući screen iznad 1680x1050. A ti svibanj morati ljestvica slike ionako kad gaming. Ali to ovisi o igri koju igrate.
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Tri Monitori | bdadavies | Graphics Cards & Monitors | 5 | 17 studeni 2009 17:03 |
| 3 Monitori Pomoć | YRTNEG | Graphics Cards & Monitors | 4 | 23 siječanj 2009 13:57 |
| Korištenje dvostrukog monitori | chefjimmy | Graphics Cards & Monitors | 8 | 12 siječanj 2009 16:33 |
| Dva monitora pomoći? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitors | 7 | 29. ožujak 2008 16:58 |
| Dva monitora na jednom računalu. Je li moguće? | marcusallon | Graphics Cards & Monitors | 1 | 23. ožujak 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |