![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló, Saját monitor (Hyundai q995) van ez így megy ki a képernyőn megjelenő fekete szúrópróbaszerűen alkalommal) Azt hiszem, kell cserélni. Melyek a legjobb monitorok odakint? Szeretném, ha legalább 22 hüvelykes képernyő és határozottan síkképernyős (nem CRT), én végeztem vesztes annyi hely asztalomra. Inkább nem gondolok én költségvetést még (nem lesz kiadások silly pénzt, valószínűleg néhány száz, de tudni szeretné, milyen lehetőségek vannak), mint én akar egy ötlet, hogy mi a legjobb bang a bak, és mit kell kerülni (Én biztosan nem veszek Hyundai monitor ismét). barátom mondd meg nekem, hogy egy HD TV helyett és fuss my pc keresztül, hanem, hogy nem vagyok meggyőződve, hogy milyen lenne a pro és hátránya ennek lennie? jelenlegi GPU nem csodálatos (6600gt), de ha veszek egy új monitort azt remélem, ez az utolsó nekem egy kicsit (i upgrade my grafikus kártya később), hogy míg én nem szerencsejáték, hogy sok most azt szeretné, ha egy monitor, amely lesz jó, hogy amikor én. Szép volt köszönet Buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell exellent
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "és több, mint a 200 $ nem igazán lehetséges. Kapható a 19 "for $ 150-170 volt.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| köszönhetően a válaszadási cew és a szén - segítségével £ font helyett $ barátom és def akarok menni nagyobb, mint 19 hüvelykes |
|
| |||
| |||
| Ó, persze. Nem ellenőrzi az országban. :) Hanns • G HG-281DPB jó, ViewSonic VG2230wm jó (de csak 22 "). Ha azt szeretné, több mint 22" ez nem ilyen, akkor is venni egy HDTV-t.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| köszönet Megnézem azokat, és néhány Dells ki. más márkák, amelyek igazán jó megfigyelők, rengetegen Samsung monitorok Mit szeretsz? |
|
| |||
| |||
| ez egy HD TV legyen olyan jó, mint egy minőségi monitor, senki nem tudja a pro-és cons használni egy helyett a monitort, és akkor könnyen létre? |
|
| |||
| |||
| egy monitor , Gyorsabb válaszidőt és jobb res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Néhány legjobb bumm a buck moniter véleményem szerint ez az egyik PM Shure lehet kapni valahol az Egyesült Királyságban http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 van egy jó kontraszt arány a pénz, ha ön dont mind kiadási néhány extra http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Itt nem a 22 "képernyő, hogy személyesen is kifejezetten ajánljuk, de a 20" lenne a Samsung 206bw. Egyszerűen kiváló monitor, nem ghosting (Gaming / gyors film jelenetek), a nagy színes skálája lehetővé teszi a tetemeltakarítási szép, sötét színű árnyalatok, megfelelő fényerő és a kontraszt arány. Az is jól épített, és finom esztétikája. Ez pontosan ugyanaz, mint a felbontás 22 "(1680x1050), csak egy kisebb képernyő, azaz a képpontok, hogy kicsit kisebb, amely segít, többek között az aliasing. Az is volt kb 170 £ most. Szintén említésre Cewy Dell. Azt, hogy a második. Soha nem látott rossz monitor Dell még. Figyelembe véve a kártya van, nem tudnak ajánlani a fenti képernyő 1680x1050. És lehet, hogy méretű kép egyébként, ha játék. De ez függ a játék te játszik.
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Három Monitorok | bdadavies | Grafikus kártyák és monitorok | 5 | November 17, 2009 17:03 |
| 3 Monitorok Segítség | YRTNEG | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 23. január 2009 13:57 |
| Using dual monitorok | chefjimmy | Grafikus kártyák és monitorok | 8 | 12. január 2009 16:33 |
| Két monitor segíteni? | KanoakaVirus | Grafikus kártyák és monitorok | 7 | 29. március 2008 16:58 |
| Két monitor egy számítógépen. Lehetséges ez? | marcusallon | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 23. március 2007 04:06 |
| Téma eszközök | |
| |