![]() |
|
| |||
| |||
| שלום, לי את המסך (יונדאי q995) היא על זה דרך מסך שחור הולך באקראי פעמים) אני חושב שאני צריך להחליף. מה הכי טוב מפקחת שם? אני רוצה לפחות מסך 22 אינץ 'ו בהחלט מסך שטוח (לא crt), סיימתי עם לאבד כל כך הרבה שטח על שולחן העבודה שלי. אני מעדיף לא לחשוב על התקציב שלי עדיין (לא יהיה טיפשי ההוצאות כסף, prob כמה מאות אך הוא מעוניין לדעת אילו אפשרויות יש) כאשר אני רוצה מושג לגבי מה הוא הטוב ביותר עבור לחבוט גא ומה להימנע (אני בהחלט לא קונה יונדאי לפקח שוב). חבר שלי אומר לי לעלות HD TV במקום ולהפעיל את המחשב דרך זה אבל אני לא משוכנע, מה יהיה על רמה מקצועית של cons ו זה יהיה? gpu הנוכחי שלי הוא לא מדהים (6600gt) אבל אם אני קונה חדש לפקח אני מקווה שזה יהיה האחרון היה לי זמן (אני מוכן לשדרג את כרטיס המסך מאוחר יותר), תוך כדי אולי אני לא משחק הרבה עכשיו אני מבקשת לפקח בהם יהיה טוב, כי כאשר אני עושה. תודה יפה אחד buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell הם exellent
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "ו מעל ל 200 $ הוא לא ממש אפשרי. אתה יכול לקבל 19 "עבור $ למרות 150-170.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה על תגובה cew ו פחמן באמצעות £ שטרלינג במקום $ Def ו חבר שלי רוצה ללכת יותר גדול 19 אינץ ' |
|
| |||
| |||
| אה, נכון. לא לבדוק את הארץ. :) Hanns G HG-281DPB טוב, ViewSonic VG2230wm טוב (אבל רק 22 "). אם אתה רוצה מעל 22" זה לא אלה, אולי גם לקנות HDTV.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| תודה אני יהיה לבדוק אותם וחלק dells החוצה. כל שאר המותגים אשר עוקב אחר לעשות באמת טוב, הרבה אנשים Samsung צגים, מה הם אוהבים? |
|
| |||
| |||
| היה על HD טלוויזיה להיות טוב כמו איכות צג, האם מישהו יודע על רמה מקצועית של cons ואת השימוש של אחד במקום היה לפקח על זה יהיה קל להתקנה? |
|
| |||
| |||
| לקבל לפקח , זמני תגובה מהירים יותר וטוב יותר מיל |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה הכי טוב לדפוק את גא moniter לדעתי זה אחד IM shure אתה יכול לקבל את זה איפשהו בבריטניה http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 יש לה יחס ניגודיות טוב בשביל הכסף אם אכפת לך dont ההוצאות קצת אקסטרה http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אין 22 "המסך כי אני, אישית, יכול להמליץ בחפץ לב, אבל במשך 20" שזה יהיה על Samsung 206bw. א 'פשוט מעולה לפקח; לא ghosting (משחק / סרט מהיר הקלעים), צבע סולם גבוה ומאפשר טיפול נחמד טיוח גוונים של צבע כהה, הגון בהירות ו יחס ניגודיות של. הוא גם בנוי טוב ויש לו עדין אסתטיקה. זה בדיוק כמו פתרון הבעיה של 22 "(1680x1050) רק עם מסך קטן יותר, המשמעות של פיקסלים כי הם קצת קטנים יותר, אשר מסייע עם, בין היתר, aliasing. זה יכול להיות גם עבור היה בסביבות 170 £ עכשיו. כמו כן, הזכיר Cewy Dell. השני, כי אני. מעולם לא ראיתי רעה לפקח מ Dell עדיין. בהתחשב כרטיס יש לך לא הייתי ממליץ להגיע מעל מסך 1680x1050. ואתה יכול להיות קנה המידה של התמונה כדי בכל זאת כאשר משחקים. אבל זה תלוי במשחק שאתה משחק.
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| שלושה צגים | bdadavies | כרטיסי מסך & Monitors | 5 | 17 נובמבר 2009 17:03 |
| 3 מוניטורים עזרה | YRTNEG | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 23 ינואר 2009 13:57 |
| השימוש הכפול מפקחת | chefjimmy | כרטיסי מסך & Monitors | 8 | 12th ינואר 2009 16:33 |
| שני צגים עזרה? | KanoakaVirus | כרטיסי מסך & Monitors | 7 | 29 מרץ 2008 16:58 |
| שני צגים על מחשב אחד. האם זה אפשרי? | marcusallon | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 23 מרץ 2007 04:06 |
| שרשרת כלים | |
| |