![]() |
|
|||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
|
|
Temos įrankiai |
|
|
|||
|
|||
|
labas,
Mano monitorius (Hyundai q995) yra apie tai, kaip iš ekrano vyksta juoda atsitiktinai kartus) Manau, kad reikia pakeisti. Koks yra geriausias monitoriai out there? Norėčiau bent 22 colių ekranas ir tikrai plokščias ekranas (ne CRT), aš daroma prarasti tiek daug vietos ant mano stalo. Norėčiau, o ne galvoti apie savo biudžetą dar (nebus išlaidų kvailas pinigus, bū pora šimtų, bet norėčiau žinoti, kokie duomenys yra), kaip aš noriu, kas yra geriausia magnetinės Buck ir ko vengti idėja (aš tikrai ne pirkti Hyundai stebėti vėl). mano draugas man gauti HD TV, o ir paleisti savo kompiuteryje, kad per bet aš nesu įsitikinęs, kas būtų Pro ir prieš tai įmanoma? Mano dabartinis GPU nėra nuostabus (6600GT), bet jei galiu nusipirkti naujus monitorius Tikiuosi tai paskutinis man tuo tarpu (I Will atnaujinti savo video vėliau), taigi, o aš, negali būti žaidimo, kad daug dabar norėčiau stebėti, kurios bus gerai, kad kai aš. nice one Thanks Buchanan |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dell yra excellent
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
22 "ir daugiau kaip už 200 $ yra tikrai įmanoma.
Galite gauti 19 "for $ 150-170 nors.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
Mano sistema: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Ačiū už atsakymus cew ir anglies
naudojant svarų sterlingų, o ne $ mano draugas ir def Noriu didesnės nei 19 colių |
|
|
|||
|
|||
|
Ak, teisė. Nepatikrino šalyje. :)
Hanns · g Hg-281DPB yra gera, ViewSonic VG2230wm yra gera (tačiau tik 22 "). Jei norite daugiau nei 22" tai ne tie, galite taip pat pirkti HDTV.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. "
|
|
|
|||
|
|||
|
ačiū aš tų patikrinti ir kai Dells out.
bet kitais prekių ženklais, dėl kurių tikrai geras monitorius, labai daug žmonių turi Samsung monitorius, ką jie panašūs? |
|
|
|||
|
|||
|
galėtų hd tv bus tokia gera, kaip kokybės monitorius, Does anybody know Pro ir prieš naudojant vieną, o ne kontroliuoti ir kad būtų galima lengvai nustatyti?
|
|
|
|||
|
|||
|
Get ekranu
, Greitesnis reagavimo laikas ir geriau res |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
kai geriausi magnetinės jėgos moniter mano nuomone tai yra vienas im Shure galite jį kažkur UK http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 jis geras kontrastas pinigus if you dont mind išlaidų keletą papildomų http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nėra 22 "ekranas, kad aš, asmeniškai, gali nuoširdžiai rekomenduoti, bet 20", kad būtų Samsung 206BW. Tiesiog puikus monitorius, ne šešėlius (Žaidimai / Fast filmo scenų), didelis spalvų gama leis Nice suteikimo tamsios spalvos atspalviais, geras ryškumas ir kontrastas's. Taip pat gerai pastatytas ir subtilus estetika.
Jis lygiai taip pat rezoliucijos 22 "(1680x1050), tik su mažesne ekrano, o tai reiškia, kad taškų yra šiek tiek mažesnis, kuris padeda, be kita ko, Išlyginimas. Taip pat galima būtų maždaug 170 £ dabar. Be to, minėta Cewy Dell. Aš antra, kad. Never seen blogas monitorius Dell dar. Atsižvelgiant kortelės aš nepatarčiau vis aukščiau 1680x1050 ekrano. Ir jums gali tekti masto vaizdas vistiek kai lošimų. Bet tai priklauso nuo žaidimo žaidi.
|