![]() |
|
| |||
| |||
| Sveiki, mans monitors (hyundai q995) ir uz tā ir izeja ekrāna notiek melnās izlases reizes) Es domāju, ka nepieciešams nomainīt. Kādas ir labākās monitori out there? Es gribētu vismaz 22 collu ekrānu un noteikti plakanā ekrāna (ne crt), i am jādara, nezaudējot tik daudz vietas uz mana rakstāmgalda. Es labprātāk nav jādomā par manu budžetu vēl nav (netiks izdevumu dumjš naudas prob pāris simts, bet vēlētos zināt, kādas iespējas ir) kā es gribu ideja par to, kas ir labākais sprādziena par buck un kas, lai izvairītos no (Es noteikti nepirkt hyundai kontrolēt atkal). mans draugs man nokļūt hd tv vietā un vadīt datoru caur šo, bet es neesmu pārliecināts, kādi būtu Pro un mīnusi būt? manu pašreizējo GPU nav pārsteidzoša (6600GT), bet, ja es pērku jaunu uzraudzīt Es ceru, ka tas būtu pēdējais man while (es uzlabot manu grafikas karti vēlāk), lai gan es varētu nebūt spēļu, ka daudz Tagad es vēlētos monitoru, kas būs labi, ka, ja i do. Nice one thanks Buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| dell ir teicami
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "un vairāk par $ 200 ir nav īsti iespējams. Jūs varat saņemt 19 "par 150-170 $ though.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| paldies par atbildēm cew un oglekļa izmantojot £ sterling nevis $ mans draugs un def vēlaties doties lielāka nekā 19 collas |
|
| |||
| |||
| Ah, labi. Nepārbaudīja valsts. :) Hanns · G HG-281DPB ir laba, ViewSonic VG2230WM ir labs (bet tikai 22 "). Ja vēlaties vairāk nekā 22", kas nav šīs, iespējams, arī iegādāties HDTV.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| paldies, es ņemšu pārbaudīt šos un daži Dells out. jebkādu citu preču zīmju, kas dod patiešām labu monitoru, daudz cilvēku ir samsung monitoriem, kādi tie ir? |
|
| |||
| |||
| tas hd tv tik labi, kā novērotu kvalitāti, vai kāds zina Pro un mīnusi, izmantojot vienu nevis uzraudzīt un kurš tas būtu viegli uzstādīt? |
|
| |||
| |||
| saņemt pārrauga , Ātrāku reakcijas laiku un labāk res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| labākās bang par buck moniter, manuprāt, tas ir viens im Shure jūs varat saņemt to uk kaut kur http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 tas ir labs kontrasta koeficients naudu, ja Jums dont prātā izdevumu dažas papildu http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nav 22 "ekrāns, ka es, personīgi, var no visas sirds iesakām, bet par 20" būtu Samsung 206bw. Vienkārši lieliska uzrauga; nē dubultattēlu (gaming / fast filmas ainas), augsta krāsu gammu, kas ļauj nice padarīt tumšās krāsas toņos, pienācīgas spilgtums un kontrasta attiecība's. Tas arī labi būvēti un ir izsmalcinātu estētiku. Tas ir tieši pašu izšķirtspēju kā 22 "(1680x1050), tikai ar mazāku ekrānu, un tas nozīmē pikseļi ir tādi, ka mazliet mazāku, kas palīdz ar, cita starpā, aliasing. To var arī bija apmēram £ 170 now. Arī Cewy minēts Dell. Es otrais that. Nekad nav redzējis slikts monitors Dell yet. Ņemot vērā karti jūs man nebūtu iesakām ekrānu virs 1680x1050. Un jūs, iespējams, būs mēroga attēlu anyway, kad spēļu. Bet tas ir atkarīgs no spēles tu spēlē.
![]() |
|
| Bookmarks |