![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| witaj, mój monitor (Hyundai q995) jest to sposób na ekran będzie czarny losowo razy) Chyba trzeba będzie zastąpić. jakie są najlepsze monitory out there? Chciałbym najmniej 22-calowy ekran i zdecydowanie płaskim ekranem (nie CRT), i am wykonane tracąc tak wiele miejsca na moje biurko. I'd rather nie myśleć o mojej budżetu jeszcze (nie będzie wydatków głupie pieniądze, prawdopodobnie kilka sto ale chciałby wiedzieć, jakie możliwości istnieją), jak chcę się zorientować, co jest najlepszym bang na złotówki, a co do uniknięcia (I na pewno nie kupić monitor Hyundai ponownie). Powiedz mi mój przyjaciel, aby uzyskać HD TV i zamiast działać na moim komputerze, ale przez to nie jestem przekonany, co do programów i zalety to? mój obecny GPU nie jest niesamowita (6600gt), ale jeśli ja kupić nowy monitor i nadzieję, że ostatnie mnie natomiast (i podniesie moją kartą graficzną później), podczas gdy i tak nie może być dużo, że gra się Chciałbym monitorowania, które będzie dobry w tym momencie zrobić. nice one thanks Buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell są exellent
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "i więcej za 200 dolarów nie jest to możliwe. Możesz dostać 19 "za $ 150-170 though.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| dzięki za odpowiedzi cew i węgla używając £ szterling zamiast $ def moim przyjacielem i chcę iść większych niż 19 cali |
|
| |||
| |||
| Ach, prawda. Nie sprawdzić kraju. :) Hanns-G HG 281DPB jest dobry, ViewSonic VG2230wm jest dobra (ale tylko 22 "). Jeśli chcesz ponad 22" to nie te, można również kupić HDTV.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| thanks I'll sprawdzić te i niektóre Dells obecnie. wszelkich innych marek, które sprawiają, że naprawdę dobre monitory, wiele osób ma monitory Samsung, kogo są podobni? |
|
| |||
| |||
| HD TV będzie być tak dobre, jak jakość monitora, czy ktoś zna pro i zalety, używając jednego zamiast monitora i by to było łatwo ustawić? |
|
| |||
| |||
| get monitor , Szybszą reakcję i lepsze res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| niektórych najlepszych magnesu za grosze moniter moim zdaniem jest to jeden im shure możemy go gdzieś w Wielkiej Brytanii http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 ma dobry kontrast stosunek do pieniędzy, jeśli dont mind wydatki dodatkowe http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie ma 22 "ekran, że Ja, osobiście, można polecić z całego serca, ale na 20" byłoby Samsung 206bw. A po prostu wspaniały monitorowania; nie ghosting (gra / szybkie sceny filmu), kolor gama wysokiej umożliwiających nice świadczenia ciemnych odcieni koloru, jasności i kontrastu godnej stosunek's. To także dobrze zbudowany i subtelne estetyki. Jest to dokładnie takie same jak rozdzielczość 22 "(1680x1050) tylko z mniejszego ekranu, co oznacza, że piksele są mniejsze bitowy, który pomaga, między innymi, aliasingu. Można również miał około £ 170 obecnie. Ponadto, wymienione Cewy Dell. I second that. Nigdy nie widziałem złej monitor Dell jeszcze. Biorąc pod uwagę karty masz I wouldn't recommend dostaję ekranu powyżej 1680x1050. A może trzeba skalę obrazu tak czy inaczej, kiedy gra. Ale to zależy od gry you're playing.
![]() |
|
| Zakładki |