mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Hardware > Grafica & Carduri Monitoare

Register

Care sunt cele mai bune monitoare

Reply

Thread Tools
Old 14 aprilie 2008, 22:40
Grupul de stat

Default Care sunt cele mai bune monitoare

salut,

meu monitor (Hyundai q995) este pe cale de ieşire este ecran negru merge la întâmplare ori) Cred că am nevoie să le înlocuiască.

Care sunt cele mai bune monitoare de acolo?
Aş dori minim de 22 inch ecran şi cu siguranţă ecran plat (nu CRT), i-am făcut cu pierde atât de mult spaţiu pe birou.

Aş prefera să nu te gândeşti la bugetul meu încă (nu va fi o prostie cheltuielilor de bani, probabil cateva sute, dar ar dori să ştie ce opţiuni există), ca vreau o idee de ceea ce este cel mai bun bang de dolar şi de ce, pentru a evita (i cu siguranta nu cumpăr un Hyundai monitor din nou).

prietenul meu, spune-mi pentru a obtine un loc HD TV şi rula prin intermediul PC-ul meu, dar pe care eu nu sunt convins, ce s-ar pro şi contra acestei fi?

meu actual GPU nu este uimitor (6600gt), dar dacă aş cumpăra un nou monitor i-ar sperăm că-mi va dura un timp (i va upgrade-mi placă grafică mai târziu), astfel în timp ce eu nu pot fi atât de mult de jocuri, acum i-ar dori un monitor pe care va fi bine pentru că atunci când voi face.

multumesc frumos o

Buchanan
Old 15 aprilie 2008, 00:14
Grupul de donator

Dell sunt exellent

Sistemul meu: Cewy de mirare macine

Procesor (e):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Plăci de bază:
Asus p5q lux
Memorie RAM:
4 gig ocz 1066mhz SLI
Placă grafică (e):
evga nvidia 8800 ultra ko
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
750 gig Seagate, 32meg cache
Optical Drive (e):
3 ASUS DVD scriitori, LightScribe
Cauza / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Răcire:
tuniq turn
Network / Internet:
dual Gigabit LAN porturi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Sistem de operare (e):
winfail vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 15 aprilie 2008, 00:40
Grupul de donator

22 "şi peste 200 dolari nu este foarte posibil.

Puteti obtine un 19 "pentru suma de $ 150-170 totusi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "

Sistemul meu: 日夏子

Procesor (e):
Core 2 Duo E6400 2.13 -> 3.01ghz
Plăci de bază:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
Memorie RAM:
2GB Patriot Extreme Performance
Placă grafică (e):
PNY 8800GTS 320MB
Placă de sunet:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (e):
80GB + 500GB
Optical Drive (e):
2x SATA
Cauza / PSU:
Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Răcire:
4x 120mm Yate-cufundar + 200mm sus
Network / Internet:
Qwest
Monitor (e):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
Sistem de operare (e):
Windows XP + 7
Old 15 aprilie 2008, 00:43
Grupul de stat

Vă mulţumim pentru a răspunde şi cew carbon

folosind sterlină £, mai degrabă decât $ prietenul meu şi def vreau să merg mai mare de 19 inch
Old 15 aprilie 2008, 00:49
Grupul de donator

Ah, da. Nu a verifica ţară. :)

Hanns · G HG-281DPB este bun, ViewSonic VG2230wm este buna (dar numai 22 "). Dacă doriţi peste 22" că nu acestea, s-ar putea precum si cumpere un HDTV.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Old 15 aprilie 2008, 04:26
Grupul de stat

mersi Voi verifica acele şi unele Dells afară.

orice alte mărci care face foarte bine monitoare, o multime de oameni au monitoarele Samsung, ce le place?
Old 16 aprilie 2008, 11:52
Grupul de stat

o HD TV ar fi la fel de bun ca un monitor de calitate, nu stiu pe nimeni, pro şi contra lui de a folosi un loc de un monitor şi ar fi uşor de configurat?
Old 16 aprilie 2008, 14:41
Grupul de donator

a lua un monitor
, Timpi de răspuns mai rapid şi mai bine res
Old 16 aprilie 2008, 15:19
Grupul de donator

unele mai bune magnetică pentru banii Dumneavoastră moniter în opinia mea acest lucru este un im shure în care puteţi să-l undeva în Regatul Unit http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 are un contrast bun raport pentru bani, dacă dont minte unele cheltuieli suplimentare http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034

Sistemul meu: ubr de jocuri, calculator

Procesor (e):
q6600 G0 @ stoc răcit AC congelator
Plăci de bază:
Gigabyte ep45 ds3r
Memorie RAM:
2 GB DDR2 800
Placă grafică (e):
4870 1GB
Placă de sunet:
la bord
Hard Drive (e):
160GB 7200rpm ide
Optical Drive (e):
DVD-ROM Combo DVD + /-RW
Cauza / PSU:
modded + vopsit caz w / 1kw antec
Răcire:
2 120mm fans 4 80mm fani si un hdd
Network / Internet:
dual gigaoctet lan
Monitor (e):
24 "Acer
Sistem de operare (e):
Windows XP
Old 19 aprilie 2008, 15:53
Grupul de donator

Nu există un 22 "ecran pe care am, personal, se poate recomanda în întregime, dar pentru un 20" ar fi Samsung 206bw. Un simplu superb monitor; nu ghosting (jocuri / rapid film scene), de mare gamă de culori care să permită frumos prestării de întuneric nuanţe de culoare, luminozitate şi contrast decent raportul lui. Este, de asemenea, bine construit şi a subtil estetica.

Este exact aceeaşi rezoluţie ca un 22 "(1680x1050), doar cu un ecran mai mic, ceea ce înseamnă că pixelii sunt ceva mai mica, care ajută cu, printre altele, pseudonime. Acesta poate fi, de asemenea, a avut pentru aproximativ 170 £ acum.

De asemenea, Dell Cewy menţionate. Am două asta. N-am văzut-o stare proastă monitor de la Dell, încă.

Având în vedere carte pe care le-aţi Nu recomand să obţineţi un ecran de mai sus 1680x1050. Şi este posibil să aveţi la scară imaginea oricum, atunci când a jocurilor. Dar asta depinde de jocul pe care îl joc.

-Kanoakavirus

Sistemul meu: Zoomy

Procesor (e):
E8400@3.6ghz (400x9) @ 1.15v
Plăci de bază:
Asus P5K Premium
Memorie RAM:
2GB stăpânitor 8500
Placă grafică (e):
BFG 8800GT
Placă de sunet:
Xfi Extremegamer
Hard Drive (e):
3.35TB int depozitare. 2TB int stocare
Optical Drive (e):
LG GGC H20L
Cauza / PSU:
Enermax 720w
Răcire:
AC7
Network / Internet:
Monitor (e):
245B, 931B (Samsung)
Sistem de operare (e):
Vista 32P
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Suc.