![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
salut,
meu monitor (Hyundai q995) este pe cale de ieşire este ecran negru merge la întâmplare ori) Cred că am nevoie să le înlocuiască. Care sunt cele mai bune monitoare de acolo? Aş dori minim de 22 inch ecran şi cu siguranţă ecran plat (nu CRT), i-am făcut cu pierde atât de mult spaţiu pe birou. Aş prefera să nu te gândeşti la bugetul meu încă (nu va fi o prostie cheltuielilor de bani, probabil cateva sute, dar ar dori să ştie ce opţiuni există), ca vreau o idee de ceea ce este cel mai bun bang de dolar şi de ce, pentru a evita (i cu siguranta nu cumpăr un Hyundai monitor din nou). prietenul meu, spune-mi pentru a obtine un loc HD TV şi rula prin intermediul PC-ul meu, dar pe care eu nu sunt convins, ce s-ar pro şi contra acestei fi? meu actual GPU nu este uimitor (6600gt), dar dacă aş cumpăra un nou monitor i-ar sperăm că-mi va dura un timp (i va upgrade-mi placă grafică mai târziu), astfel în timp ce eu nu pot fi atât de mult de jocuri, acum i-ar dori un monitor pe care va fi bine pentru că atunci când voi face. multumesc frumos o Buchanan |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Dell sunt exellent
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
22 "şi peste 200 dolari nu este foarte posibil.
Puteti obtine un 19 "pentru suma de $ 150-170 totusi.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
Sistemul meu: 日夏子
|
|
|
|||
|
|||
|
Vă mulţumim pentru a răspunde şi cew carbon
folosind sterlină £, mai degrabă decât $ prietenul meu şi def vreau să merg mai mare de 19 inch |
|
|
|||
|
|||
|
Ah, da. Nu a verifica ţară. :)
Hanns · G HG-281DPB este bun, ViewSonic VG2230wm este buna (dar numai 22 "). Dacă doriţi peste 22" că nu acestea, s-ar putea precum si cumpere un HDTV.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. "
|
|
|
|||
|
|||
|
mersi Voi verifica acele şi unele Dells afară.
orice alte mărci care face foarte bine monitoare, o multime de oameni au monitoarele Samsung, ce le place? |
|
|
|||
|
|||
|
o HD TV ar fi la fel de bun ca un monitor de calitate, nu stiu pe nimeni, pro şi contra lui de a folosi un loc de un monitor şi ar fi uşor de configurat?
|
|
|
|||
|
|||
|
a lua un monitor
, Timpi de răspuns mai rapid şi mai bine res |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
unele mai bune magnetică pentru banii Dumneavoastră moniter în opinia mea acest lucru este un im shure în care puteţi să-l undeva în Regatul Unit http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 are un contrast bun raport pentru bani, dacă dont minte unele cheltuieli suplimentare http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Nu există un 22 "ecran pe care am, personal, se poate recomanda în întregime, dar pentru un 20" ar fi Samsung 206bw. Un simplu superb monitor; nu ghosting (jocuri / rapid film scene), de mare gamă de culori care să permită frumos prestării de întuneric nuanţe de culoare, luminozitate şi contrast decent raportul lui. Este, de asemenea, bine construit şi a subtil estetica.
Este exact aceeaşi rezoluţie ca un 22 "(1680x1050), doar cu un ecran mai mic, ceea ce înseamnă că pixelii sunt ceva mai mica, care ajută cu, printre altele, pseudonime. Acesta poate fi, de asemenea, a avut pentru aproximativ 170 £ acum. De asemenea, Dell Cewy menţionate. Am două asta. N-am văzut-o stare proastă monitor de la Dell, încă. Având în vedere carte pe care le-aţi Nu recomand să obţineţi un ecran de mai sus 1680x1050. Şi este posibil să aveţi la scară imaginea oricum, atunci când a jocurilor. Dar asta depinde de jocul pe care îl joc.
|