![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, môj monitor (Hyundai q995) je na tom to cesta von-čiernej obrazovke sa náhodne krát) Myslím, že som potrebné nahradiť. aké sú najlepšie monitory vonku? Chtěl bych minimálne 22 palce obrazovky a rozhodně s plochou obrazovkou (CRT nie), som urobil sa stráca toľko priestoru na mojom stole. Radšej by som nemala myslieť na môj rozpočet zatiaľ (nebude výdavkov hlúpe peniaze, pravdepo pár set, ale chce vedieť, aké možnosti existujú), ako chcem, predstavu o tom, čo je najlepšie pre Dolac tresk a co sa zabránilo (já určitě ne kúpiť Hyundai sledovať znova). moje kamarádka mi povedať, získať hd tv miesto a spustiť počítač pomocou, ale nie som presvedčený, čo by sa za to a nevýhody to možné? moje súčasné GPU nie je úžasná (6600gt), ale ak si kúpiť nový monitor by som dúfať, že mi bude trvať nejaký čas (aj bude upgradovať svoje grafické karty novšie), tak zároveň i nemusí byť hra, ktorá teraz oveľa Chtěl bych sledovať, aké bude dobré, že když já. Pěkný vďaka Buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell sa exellent
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "a viac na 200 dolárov nie je možný. Môžete získať 19 "za $ 150-170 hoci.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| vďaka za odpoveď cew a oxidu pomocou libier šterlingov, skôr ako $ môj priateľ a def chcem viac ako 19 palce |
|
| |||
| |||
| Ach, jo. Nebolo začiarknuté krajine. :) Hanns G HG-281DPB je dobrá, ViewSonic VG2230wm je dobré (ale len 22 "). Ak budete chcieť viac ako 22", ktoré nie sú tieto, môžete aj zakúpiť HDTV.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| vďaka I'll check tieto a niektoré Dells von. akékoľvek iné značky, ktoré sa naozaj dobrý monitory, veľa ľudí má samsung sleduje, čo sa im páči? |
|
| |||
| |||
| by jeden HD TV je tak dobré, ako kvalitný monitor, nemá niekto poznať pre to a nevýhodách používania jedného namiesto monitora a malo by to byť ľahko nastaviť? |
|
| |||
| |||
| získať monitora , Rýchlejšie reakcie a lepšie časy res |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| niektoré osvedčené tresku za Dolac Moniter podľa môjho názoru je to jeden im SHURE môžete dostať v Británii někde http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 má dobrý kontrastný pomer pre peniaze, ak si dont mysli niektoré ďalšie výdavky http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nie je 22 "obrazovkou, že ja osobne, môže úprimne odporučiť, ale za 20" to bude Samsung 206BW. A prostě nádherné sledovať, ne ghosting (herné / filmové scény rýchlo), vysoká farebná škála umožňuje príjemné zobrazovanie tmavých farebných odtieňoch, dôstojnej jasu a kontrastu je pomer. Je tiež dobre postavený a má jemnú estetikou. Je to úplne rovnaké rozlíšenie ako 22 "(1680x1050) len s menšou obrazovkou, čo znamená, že pixely sú menšie, že bit, ktorý pomáha sa, okrem iného, aliasing. Môže sa tiež mali približne 170 libier teraz. Tiež Cewy uvedenej Dell. I druhý to. Nikdy nevidel zlý sledovať od Dell doteraz. S ohľadom na karte máte bych neodporúča získanie obrazovke nad 1680x1050. A možno budete musieť škálovať obraz rovnako pri hraní. Ale to záleží na hre budete hrať.
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Tri monitory | bdadavies | Graphics Cards & Monitory | 5 | 17.listopadu 2009 17:03 |
| 3 monitory Pomoc | YRTNEG | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. Január 2009 13:57 |
| Použitie dvoch monitorov | chefjimmy | Graphics Cards & Monitory | 8 | 12. januára 2009 16:33 |
| Dva monitory pomôcť? | KanoakaVirus | Graphics Cards & Monitory | 7 | 29. marca 2008 16:58 |
| Dva monitory na jednom PC. Je to možné? | marcusallon | Graphics Cards & Monitory | 1 | 23. marca 2007 04:06 |
| Thread Tools | |
| |