![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| здраво, мој монитор (Хыундаи к995) је на путу из црно-сцреен идући насумице пута) ја мислим да је потребно заменити. Који су најбољи монитори оут тхере? Хтела бих најмање 22 инцх флат сцреен и дефинитивно екран (не ЦРТ), ја сам учинио са губе толико простора на мом столу. Ја бих радије не размишљају о мој буџет ыет (неће бити блесав трошење новца, вероватно пар, али сто би хтели да знају шта постоји опција) јер желим да идеју о томе шта је најбољи прасак за упасти и шта бисте избегли (Ја ћу купити дефинитивно није Хыундаи монитор опет). мој пријатељ ми рећи да добијете ХД ТВ уместо мој пц и покренути кроз тај али нисам уверен, што би се про и контра овог бити? моје тренутне ГПУ није иненађујуће (6600гт), али ако ја купити нови монитор бих се надам да ће то ми је задње време (и моје ће надоградњу графичке картице касније) па док сам мај не буде толико гаминг сада Хтјела бих монитор који бит ће добра за тај нашто ја учинити. лепо једном хвала Буцханан |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Делл се екселлент
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "и више за 200 $ заправо и није могуће. Можете добити 19 "за $ 150-170 ипак.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| хвала за одговорити цеу и карбон Стерлинг £ користе уместо $ мој пријатељ и подр жели да иде већи од 19 инча |
|
| |||
| |||
| Ах, десно. Није проверити земљи. :) · Ханнс Г ХГ-281ДПБ је добар, ВиеуСониц ВГ2230ум је добра (али само 22 ") Ако желите више од 22" то није то, можда ви као и купити ХДТВ-а..
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| хвала онима који ћу проверити и неке деллс оут. било које друге робне марке које чине добро прати, много људи су Самсунг монитори, које су налик? |
|
| |||
| |||
| би један ХД тв се као добар као квалитетан монитор, не знам никога про и контра од користећи неки уместо да је монитор и он ће бити лако поставити? |
|
| |||
| |||
| добили монитор , Брже и боље реакције пута рес |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| неки најбољи прасак за упасти монитер по мом мишљењу је ово им схуре можете добити у Великој Британији негде хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16824112009 има добар омјер контраста за новац уколико донт виду потрошње екстра хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не постоји 22 "екран да сам ја, лично, али могу свесрдно препоручујем за 20" она би била Самсунг 206бу. А једноставно диван монитор; нема гхостинг (гаминг / брзих сцена филма), скала у боји високе допуштајући лепо приказивање боја за тамне нијансе, пристојне светлина и контраст омјера'с. Такође је добро грађен и има фин естетика. Управо је иста резолуција као 22 "(1680кс1050) само са мањим екраном, што значи да су пиксела мало мањи која помаже са, између осталог, Сметње због преклапања То такође може бити је око £ 170 за сада.. Такође, помиње Цеуы Делл. И други то. Никад видио лош монитор од Делл ыет. С обзиром на картици имате не бих препоручити узимајући сцреен изнад 1680кс1050. А ти мај морати скала слике ионако кад гаминг. Али то зависи о игри коју играте.
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Три Монитори | бдадавиес | Грапхицс Цардс & Мониторс | 5 | 17. новембар 2009 17:03 |
| 3 Монитори Помоћ | ЫРТНЕГ | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 23 јануар 2009 13:57 |
| Коришћење двоструког монитори | цхефјиммы | Грапхицс Цардс & Мониторс | 8 | 12 јануар 2009 16:33 |
| Два монитора помоћи? | КаноакаВирус | Грапхицс Цардс & Мониторс | 7 | 29 март 2008 16:58 |
| Два монитора на једном рачунару. Да ли је могуће? | марцусаллон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 23 март 2007 04:06 |
| Тхреад Тоолс | |
| |