![]() |
|
| |||
| |||
| merhaba, Monitörümü (Hyundai q995) bu yolu ekran siyah rasgele zamanlarda gidiyorum) i değiştirmeniz gerekiyor think. ne en iyi izler vardır? 22 inç ekran ve kesinlikle düz asgari () CRT değil, benim büro çok alan kaybetme ile mahvoldum ekran istiyorum. Ben değil benim bütçe hakkında henüz (aptalca para harcama olmayacak, birkaç yüz sorunları ancak düşünmek istemiyorsanız olarak ne paranın karşılığını en iyi gürültü ve önlemek için bir fikir istiyorum var) ne seçenekleri bilmek istiyorum (i kesinlikle yeniden monitörü) bir Hyundai satın değildir. arkadaşım yerine bir HD TV almak ve araciligi ile bilgisayar çalıştırmak bana söyle ama emin değilim, ne de yanlısı ve bu Be olanlar? Mevcut GPU (6600gt) ama şaşırtıcı değildir Eğer bana bir süre son umduğunu yeni bir monitör satın I (daha sonra) benim grafik kartı yükseltmek olacaktır Dolayısıyla oyun bu kadar Şimdi bir monitör istiyorum olmayabilir hangi o zaman i yapmak için iyi olacaktır. güzel bir teşekkür Buchanan |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dell exellent vardır
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| 22 "ve üzeri için 200 $ gerçekten mümkün değildir. Alacağınız bir 19 "$ 150-170 için de.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| cew ve karbon yanıt için teşekkürler £ Sterlini kullanarak yerine $ arkadaşım ve def 19 inç daha büyük daha gitmek istiyorum |
|
| |||
| |||
| Ah, evet. Ülke onay vermedi. :) Hanns G HG-281DPB, ViewSonic VG2230wm (ama sadece 22 ") iyidir iyi. Eğer 22" o değil bu, onlara da bir HDTV satın olabilir üzerinden istiyorum.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| sayesinde bu ve bazı Dells kontrol edeceğiz. Bu gerçekten çok iyi izler, pek çok insan yapmak diğer markalar izler Samsung varsa, ne gibi? |
|
| |||
| |||
| gibi kaliteli bir monitör olarak, herkes biliyor iyi bir HD TV olacağını yanlısı ve bir monitör yerine kullanarak olanlar ve ayarlamak kolay olurdu? |
|
| |||
| |||
| bir monitör almak , Hızlı tepki süresi ve daha iyi bir şey |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bence bu paranızın moniter için en iyi gürültü sizi İngiltere'de bir yerde bulabilirsiniz bu Sohbet shure olduğunu http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824112009 bu para için iyi bir kontrast oranına sahip Bir hesabınız yoksa akılda harcama fazladan http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16824236034
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| There is a 22 "ekran ben, şahsen, wholeheartedly tavsiye ederim ama 20" için Samsung 206bw olacaktır değildir. Sadece mükemmel bir monitör; hayır (oyun / hızlı film sahneleri), yüksek renk gam koyu renk tonları, iyi parlaklık ve güzel sunum için izin hayalet kontrast oranı's. Ayrıca iyi yapılmış ve ince bir estetik var. Bu tam bir 22 "(1680x1050) aynı çözünürlükte daha küçük bir ekran sadece, bu piksel anlamı da biraz bu da yardımcı olur küçük olduğundan, aliasing, diğer şeylerin arasında. Ayrıca yaklaşık 170 £ için artık bulunabilmektedir. Ayrıca, Cewy Dell bahsettiniz. Ben ikinci bir. Asla Dell'in henüz bir kötü izlemek görüldü. Benim 1680x1050 üzerinde bir ekran elde tavsiye etmem var kartın dikkate. Ve sen yine de resim büyütmek zorunda Mayıs zaman oyun. Ama o oynamaya olduğunuz oyun bağlıdır.
![]() |
|
| Bookmarks |