![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| висока, ја сам нови систем зграде и желим да буде у могућности да играју игре попут цод4 на својим добрим подешавањима, и досент треба највише подешавања, али довољно добар допустити играч то заиста забавити док свира. ок, то су картице сам спреман да купи хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814127393 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814141080 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814162018 хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814187036 Ако имате било каквих ПРЕПОРУКЕ на другим видео картице Хтјела бих узети предлози Такође, ако је ико питате моје изградити до сада је следећа АМД Дуал Цоре атхолон 2.6гхз 1ГБ рам 2 ГБ РАМ-а (Кингстон) МБ ЕЦС ГФ8200А (в1.0) АМ2 + пансион уин ксп про 590 цоолмастер случају хвала за било какву помоћ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ниједан од њих ће се покренути га врло добро. Сачувај најмање 4830 ако не 4850.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Рекао бих да сте за ХД 4830/4850/4870 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Довољно је прочитати леђима игра случају да пронађете мин рек и наочаре за игру и отићи оданде за свој део
Ако је изграђен грађевински објекти на путу програмера уроте програми, онда је први дјетлић који сте добили заједно ће уништити цивилизације. А једном рачунару истукоше ме на шах Али, то није за мене одговарати на кицк бокс. ![]() Мы Сыстем: редден137
|
|
| |||
| |||
| добити ГеФорце 8600 или 8800 ГТ то ће се изводити у реду |
|
| |||
| |||
| Куоте:
И тако је то. Није о "што може покренути". А 8400ГТ може покренути. То је око добијања максималне перформансе за цену. А 8600ГТ није за максималне перформансе цену.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Он каже да жели глатке гамеплаы. можете добити 8600 ГТ суб-100 $ и то ће имати глатке гамплаы барем на медијума. Тхереса ниједан разлог за потрошите више од 100 $ ако се желе и да изгледа глатко и играјте са 8600 ГТ |
|
| |||
| |||
| Нашао сам нешто што мислим да је добро хттп://ууу.неуегг.цом/Продуцт/Продуц...82Е16814130085 |
|
| |||
| |||
| Тхе 8600ГТ није и никада није био добар посао. Што се тиче буџета за 4670 побеђује га, колико год је то добра цена / перформансе у 4830 побеђује га.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |