![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Имам Packard Bell ixtreme му доста стари, така искам да се актуализира графична карта да се използва за игри, но не знам кой ми трябва за сигурност. Знам, че се нуждаят от AGP тип, но си купих един от тях онзи ден, но тя не е много подходящи, тъй като дълбочината на слота на дънната платка isn't достатъчно голям и среброто нещо в картата стърчи прекалено много и вида на пра Искам евтини под £ 30 heres снимка на майка ми съвет http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/ ... както и информация Пакард Бел NEC Packard Бел Компютърна P851008201 Система Сериен номер: 030867420280 Шаси Сериен номер: 50424E Обсебване Тип: Desktop Съвет: NEC КОМПЮТРИ МЕЖДУНАРОДЕН GA-8SIMLNF 1,0 Часовник с автобус: 100 megahertz BIOS: American Megatrends Инк. 1.0m 08/15/2003 SIS 650_651_M650_M652_740 [Покажи адаптер] Пакард Бел NEC CI FC700 [Монитор] (15,7 "ВИС, S / N 310336523020, август 2003) H + H виртуални CD SCSI контролер SDK SIS 7001 PCI към USB Отворено домакин контролер (2x) SIS PCI към USB хост контролер Засилено |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можеш ли да публикувате снимка на вашето дело? Звучи като теб може да се нуждаят от половината височина карта.
| |||
| |||
| само от външната страна? |
|
| |||
| |||
| Да. |
|
| |||
| |||
| Добре, така да, имате нужда от стандарт (пълно) височината AGP карта. Вашите опции са ограничени, както AGP картите стават по малко, аз просто исках да се потвърди exacly това, което имате нужда, някой, който знае прави / модели по-добре, отколкото да ме посъветва, на които да се купуват по-добре, отколкото аз мога. |
|
| |||
| |||
| O OK благодаря много за помощта Наистина оценявам това;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| По-голямата част от времето, хората, които купуват от висок клас AGP картите вече са разочаровани. Дори и най-високата цел, 3850, има тенденция да разочаровам тези, които я купуват. Вашият най-добър бас е да се изгради система за бюджета - това може да се направи за $ 500 или понякога по-малко. Закупуване на нова AGP карта е малко вероятно да се засили ефективността значително за сумата пари, която бихте прекарват по него.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm може би не е много добра идея получавам AGP тогава може би просто болен запазите за по-добър компютър благодарение 4 съветите все пак |