![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Am un Packard Bell ixtreme sale destul de vechi, aşa că am vrea să-şi actualizeze în placă grafică de a utiliza pentru jocuri, dar nu ştiu pe care o am nevoie de sigur. Stiu ca am nevoie de un AGP de tip, dar l-am cumpărat unul de-al lor de altă zi, dar aceasta nu se potriveşte cu adevărat, deoarece adâncimea de slot de pe placa de bază isnt destul de mare şi de argint lucru de pe cartelă se lipeste de prea mult i fel de jus doresc o ieftine o sub £ 30 heres un tablou de bord mama mea http://www.picoodle.com/view.php?img=/3/ ... , precum şi detalii Packard Bell NEC Packard Bell Computer P851008201 Sistemul Număr de serie: 030867420280 Şasiu Număr de serie: 50424E Incintei Tip: Desktop Board: NEC COMPUTERS INTERNATIONAL GA-8SIMLNF 1.0 Bus Clock: 100 megahertzi BIOS: American Megatrends Inc 1.0M 08.15.2003 SiS 650_651_M650_M652_740 [Display adaptor] Packard Bell NEC IÎ FC700 [Monitorul] (15.7 "VIS, s / n 310336523020, august 2003) H + H Virtual CD SCSI Controller SDK SiS 7001 PCI la USB Open Host Controller (2x) SiS PCI la USB Enhanced Host Controller |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Îmi puteţi trimite un pic de cazul dumneavoastră? Sună ca şi cum aţi putea avea nevoie de o jumătate de înălţime carte.
| |||
| |||
| doar din exterior? |
|
| |||
| |||
| Da. |
|
| |||
| |||
| Bine, deci da, ai nevoie de un standard (full) înălţime AGP carte. Opţiunile dumneavoastră sunt limitate ca AGP sunt carduri de achiziţie de pe un pic, am vrut doar să confirme exacly de ce ai nevoie, cineva care ştie face / modele mai bine decât mine poate consilia cu privire la care sa cumpere mai bine decat pot eu. |
|
| |||
| |||
| O ok multumesc mult pentru ajutor i aprecia;) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De cele mai multe ori oameni care cumpără de înaltă sfârşitul AGP carduri mai sunt dezamăgit. Chiar şi cel mai mare scop, în 3850, tendinţa de a lăsa în jos pe cei care-l cumpere. Cel mai bun pariu este de a construi un buget de sistem - acest lucru se poate face pentru $ 500 sau, uneori, mai puţin. Cumpararea unui nou card AGP este puţin probabil să sporească semnificativ de performanţă pentru suma de bani pe care aţi petrece pe ea.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hmmm poate ca nu este o idee prea bună obţinerea unei AGP atunci poate salva până bolnav doar pentru o mai bună computer datorită 4 sfatul oricum |