![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имам Пацкард белл икстреме својим прилично старе па Желим модернизирати графичком картицом на коришћење за гаминг, али не знам које ми је потребно за сигуран. Знам да је потребна АГП типа али сам купио од њих неки дан, али то није стварно стати јер дубина слот на матичној плочи није довољно велика и сребрна ствар на картици се штапићима превише и врсту ЈУС ззеле јефтини један испод 30 £ Хересу слику моје мајке пансион хттп://ууу.пицоодле.цом/виеу.пхп?имг=/3/ ... и детаље Пацкард Белл НЕЦ Пацкард Белл Компјутерска П851008201 Сыстем Сериал Нумбер: 030867420280 Серијски број шасије: 50424Е Енцлосуре Тыпе: Десктоп Боард: НЕЦ Рачунари ИНТЕРНАТИОНАЛ ГА-8СИМЛНФ 1,0 Аутобуски Цлоцк: 100 мегахерца БИОС: Америцан Мегатрендс Инц 1.0М 08/15/2003 СИС 650_651_М650_М652_740 [Дисплаы адаптер] Пацкард Белл НЕЦ ЦИ ФЦ700 [Монитор] (15,7 ", Вис, с / н 310336523020, аугуст 2003) Х + Х Виртуал ЦД СЦСИ контролер СДК СИС 7001 ПЦИ то УСБ Опен Хост Цонтроллер (2кс) СИС Енханцед ПЦИ то УСБ Хост Цонтроллер |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете ли написати ПИЦ вашег случај? Звучи као мај вам је потребно пола висине картице.
| |||
| |||
| само споља? |
|
| |||
| |||
| Аха. |
|
| |||
| |||
| хттп://имг19.пицоодле.цом/имг/имг19/...1м_287д62ф.јпг хттп://имг33.пицоодле.цом/имг/имг33/...2м_74ецб8д.јпг хттп://имг33.пицоодле.цом/имг/имг33/...3м_б42цфае.јпг |
|
| |||
| |||
| Ок, тако да, потребан Вам је стандардно (пуно) Висина АГП картицу. Ваше могућности су ограничене као АГП картице се иде мало, ја праведан оскудица да бисте потврдили ексацлы што треба, неко ко зна за нужду / модели боља него ми може саветовати на коју желите да купите боље него што могу. |
|
| |||
| |||
| о ок пуно хвала за ваша помоћ стварно поштовати то!) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Већину времена људи који купују хигх-енд АГП картице су више разочарани. Чак и највиши крају, 3850, тендира да се спусти оне који га купују. Своје најбоље кладити се изградити систем буџета - ово се може урадити за $ 500 или понекад мање. Купујете нови АГП картица је мало вероватно да би побољшао перформансе значајно за износ новца који бисте потрошите на то.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| хммм можда и није добра идеја таква узимајући АГП онда можда болестан само сте се за бољи компјутер 4 савет хвала Аныуаы |