![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Бих искал да купи по-добра графична карта, отколкото съм, но имам никакъв представа какъв вид карта ще отговарят на компютъра ми. Показваният адаптер имам сега е: Intel 82810 Graphics контролер. Am I коректни в мислих графични карти и дисплей адаптер, са едно и също нещо? Основната ми Верига съвет е: MICRO-STAR международното сътрудничество, LTD MS-6178. Това ли е майка ми борда??? Има различни карти, само ще се поберат в някои компютри? Как да разбера какво графична карта, ще бъде добре за мен? Аз наистина имам никакъв представа за компютри, така от помощ ще бъде много оценявам. Наздравици! |
|
| |||
| |||
| Аз лично като NVidia GeForce продукти. Всичко зависи от това какво искате да правите с него. Без значение какво ми харесва на NVidia GeForce графични карти, дори и най-добрите. Ето една карта, която се предполага, че е добра карта. Този какво чух аз DONT го сам. Само да погледна в компютъра си и вижте дали той прилича на картата може да се вписват в компютъра си прав! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html Не знам за всички графични карти за себе си, така ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако наистина не знам, аз не съм сигурен, че трябва да дава съвети ... на 9400GT е компют-рите HTPC под картата. ОП, компютърът ви е твърде далеч от датата за всяка съвременна графична карта или надграждане на всички. Дънната платка е сокет 370 и той няма PCI-E слотове.
"Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " Моята система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Благодаря, ще проверим. |
|
| |||
| |||
| Значи има нещо, което мога да направя, за да ми компютри графики по-добри и по-бързо? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Въглен съвет е добро, ако не разполагате с PCI-E слот не текущата GFX карти ще физически годни.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
|
| |||
| |||
| Какво е PSU? Дали съм по-добре, закупуване на нов компютър? Купи пътя ... Благодаря на всички, за споделяне на техните знания. |
|
| |||
| |||
| А PSU е захранващ елемент, че правомощията на всички компоненти. Може би по същество да се търси по закупуване на нов компютър. Единствената част, която се съхранява в края на "надстройка" ще се случи все пак, а това са евтини.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. " |
|
| |||
| |||
| Аз използват NVidia GeForce 5700 LE. Това е една стара карта, но все още се изпълнява много добре за стандартни бизнес приложения. Тя е продължила мен завинаги, а е все още текат силна след години и години. NVidia прави качеството на картите, както и някои от новите GeForce технологични карти, ще бъде идеален! |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Добър PCI-изразят графична карта за 250 вата Захранване 450 вата Макс | kristalwilder | Графика на карти & Монитори | 3 | 10 Март 2009 15:59 |
| Отиде да инсталирате 2рото графични карти, сега компютъра няма да се включа ... | AFCop | Общи Хардуер Чат | 11 | 14 ноември 2008 06:15 |
| Колко добре би тази графична карта бъде? | Карл | Графика на карти & Монитори | 4 | 27 ноември 2007 12:34 |
| Имате нужда от съвети - Old компютърни ... Нова графична карта? | mal454545 | Графика на карти & Монитори | 1 | 7 Ноем 2007 13:21 |
| Добър графични карти | Ливърпулец | Графика на карти & Монитори | 34 | 4 октомври 2007 11:15 |
| Нишка Инструменти | |
| |