![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Zdravím všechny, Chtěl bych si koupit lepší grafickou kartu, než jsem se, ale nemám představu, jaký druh karty se vejde počítač. Grafický adaptér i dnes je: Intel 82810 grafiky řadič. Mám správné myšlení grafická karta a grafická karta jsou totéž? Moje hlavní Obvodní rada je: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO, LTD MS-6178. Je to moje matka palubě? Existují různé karty, které bude vhodné pouze v některých počítačích? Jak mám vědět, jaké grafické karty se být dobré pro mě? Já opravdu nemám ponětí o počítačích, takže pomoc by byla velmi oceňovány. Na zdraví! |
|
| |||
| |||
| Já osobně jako NVidia GeForce produktů. Všechno závisí na tom, co chcete dělat. Bez ohledu na to, co jsem jako grafické karty NVIDIA GeForce nejlepší ThO. Tady je karta, která se předpokládat, že je dobré karty. To, co jsem slyšel já dont mít sám. Stačí se podívat na svůj počítač a zjistit, jestli to vypadá, že se karta mohla vejít do svého počítače právem! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html I dont vědět o všech grafických kartách sebe tak ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pokud opravdu nevím, nejsem si jistý, že je třeba dát na radu ... 9400GT je HTPC karta. OP, Váš počítač je příliš daleko zastaralý pro všechny moderní grafické karty, nebo upgrade na všech. Základní deska je socket 370 a nemá PCI-E sloty.
"Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " Můj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Díky, uvidíme se podívat. |
|
| |||
| |||
| Takže je tam něco můžu udělat, aby můj počítačů grafiku lepší a rychlejší? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uhlí rad je zvuk, pokud nemáte PCI-E slot žádné GFX karet bude fyzicky fit.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
|
| |||
| |||
| Co je to PSU? Mám lepší koupi nového počítače? Kupte si cestu ... Díky všem za sdílení jejich vědomostí. |
|
| |||
| |||
| A PSU je napájecí jednotka, která je všechny komponenty. Ty by v podstatě pohledu na nákup nového počítače. Jediná část byste skončí vedení v "upgrade" by tak bylo v každém případě, a těmi jsou levné.
__________________ "Miloval jsem na P182 tolik, že při mé manželky byl systém všech hlučných a potřebné nejrůznější čištění, koupil jsem jí jeden. Potom, když jsem chtěla kočku jsem koupil P182. K P182 není kočka sama o sobě, ale je to stále vynikající koupit. " |
|
| |||
| |||
| I používat Nvidia GeForce 5700 LE. Jedná se o starou kartu, ale stále plní velmi dobře, pro standardní podnikové aplikace. Bylo mi trvalo věčně, a je stále silná běží po letech a letech. Nvidia se kvalita karet a některou z nových karet GeForce technologie by bylo ideální! |