![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας όλους, Θα ήθελα να αγοράσω μια καλύτερη κάρτα γραφικών από ό, τι έχω, αλλά δεν έχω ιδέα τι είδους κάρτα θα ταιριάζει στον υπολογιστή μου. Ο προσαρμογέας οθόνης που έχω τώρα είναι: Intel 82810 Graphics Controller. Έχω δίκιο στον τρόπο σκέψης της κάρτας γραφικών και ένα προσαρμογέα οθόνης είναι το ίδιο πράγμα; My Κύρια Circuit Board είναι: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO, LTD MS-6178. Είναι αυτό η μητέρα μου του σκάφους? Υπάρχουν διάφορες κάρτες που θα ταιριάζει μόνο σε ορισμένους υπολογιστές; Πώς μπορώ να ξέρω τι κάρτα γραφικών θα είναι καλό για μένα; Ειλικρινά δεν έχουν ιδέα για τους υπολογιστές, ώστε οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη. Εις υγεία! |
|
| |||
| |||
| Προσωπικά, όπως και η Nvidia GeForce προϊόντων. Όλα εξαρτώνται από το τι θέλετε να κάνετε με αυτό. Δεν έχει σημασία τι μου αρέσουν οι κάρτες γραφικών Nvidia GeForce καίτοι το καλύτερο. Εδώ είναι μια κάρτα που είναι υποθέτω να είναι μια καλή κάρτα. Thats τι άκουσα Ι dont έχει ο ίδιος. Απλά ρίξτε μια ματιά στον υπολογιστή σας και δείτε αν αυτό μοιάζει με την κάρτα θα μπορούσε να ταιριάζει με τον υπολογιστή σας δεξιά! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html Ι dont ξέρτε για όλες τις κάρτες γραφικών έτσι εγώ ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Αν πραγματικά δεν ξέρω, δεν είμαι σίγουρος ότι θα πρέπει να παρέχει συμβουλές ... η 9400GT είναι ένα HTPC κάρτα. ΕΠ, ο υπολογιστής σας είναι πάρα πολύ ξεπερασμένη για οποιαδήποτε σύγχρονη κάρτα γραφικών ή να αναβαθμιστούν. Η μητρική πλακέτα είναι socket 370 και δεν έχει PCI-E slots.
"Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " Το σύστημά μου: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks, Θα το ελέγξουμε. |
|
| |||
| |||
| Επομένως, υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να μου υπολογιστές γραφικών καλύτερα και γρηγορότερα; |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ανθράκων συμβουλές είναι καλή, αν δεν έχει PCI-E slot δεν τρέχουσα GFX κάρτες θα σωματικά ικανός.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Απόσπασμα:
|
| |||
| |||
| Τι είναι το PSU; Είμαι καλύτερα να αγοράσετε ένα νέο υπολογιστή; Αγοράστε το δρόμο ... ευχαριστίες σε όλους για την κοινή χρήση των γνώσεών τους. |
|
| |||
| |||
| Ένα PSU είναι η μονάδα παροχής ηλεκτρικής ενέργειας που εξουσίες όλες τις συνιστώσες. Θα ουσιαστικά να εξετάσει την αγορά νέου υπολογιστή. Το μόνο μέρος που θα καταλήξουμε να σε "αναβάθμιση" θα συνέβαινε ούτως ή άλλως, και εκείνων που είναι φθηνά.
__________________ "Αγαπούσα τον P182 τόσο πολύ που, όταν η γυναίκα μου και το σύστημα είχε όλα τα θορυβώδη και τα οποία είναι απαραίτητα όλα τα είδη καθαρισμού, έχω αγοράσει το ένα. Έπειτα, όταν ήθελα μια γάτα, εγώ αγόρασα ένα P182. Το P182 δεν είναι από μόνη της μια γάτα, αλλά εξακολουθεί να είναι μια εξαιρετική αγορά. " |
|
| |||
| |||
| Θα χρησιμοποιήσετε ένα Nvidia GeForce 5700 LE. Είναι μια παλιά κάρτα, αλλά εξακολουθεί να αποδίδει πολύ καλά για τις τυποποιημένες επιχειρηματικές εφαρμογές. Θα μου έχει διαρκέσει για πάντα, και εξακολουθεί να λειτουργεί μετά από ισχυρή χρόνια. Nvidia κάνει ποιότητα κάρτες, και καμία από τις νέες κάρτες GeForce της τεχνολογίας θα ήταν ιδανικό! |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλή PCI-Express Κάρτα γραφικών για 250W Max Power Supply 450w | kristalwilder | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 3 | 10 Μαρ 2009 15:59 |
| Πήγε για να εγκαταστήσετε μια 2η κάρτα γραφικών, τώρα υπολογιστή δεν θα ανάψει ... | AFCop | Γενική Συζήτηση Hardware | 11 | 14 Νοε 2008 06:15 |
| Πόσο καλό θα ήταν αυτή η κάρτα γραφικών να είναι; | Carl | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 27 Νοε 2007 12:34 |
| Ανάγκη Συμβουλές - Παλιά Computer Graphics Card Νέο ...; | mal454545 | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 1 | 7 Νοε 2007 13:21 |
| Καλή κάρτα γραφικών | Scouse | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 34 | 4 Οκτ 2007 11:15 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |