![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Pozdrav svima, Htjela bih kupiti bolje grafičke kartice nego sam ali ja nemam pojma kakav kartica će stati moj računalo. Na ekranu adapter sam sada: Intel 82810 grafika kontroler. Zar sam ja jedna ispravna razmišljanja u grafičkom karticom i display adaptor su ista stvar? Moj Circuit Glavni odbor je: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO, LTD MS-6178. Je li to moja majka odbora? Postoje li različite kartice koje će stati samo na određenim računalima? Kako ću znati što grafička kartica će biti dobar za mene? Ja stvarno nemam pojma o kompjuterima pa bilo koji pomoć bi bilo mnogo poštovati. Živjeli! |
|
| |||
| |||
| Ja osobno kao NVidia GeForce proizvoda. To sve ovisi o tome što želite učiniti s njom. Bez obzira što sam kao NVidia GeForce grafičke kartice najbolji mada. Ovdje je kartica koja se pretpostaviti da je dobra kartica. Taj što sam čuo ja dont imati mene. Dovoljno je pogledati na vašem računalu i vidjeti ako to izgleda kao kartica mogla stati na svoje računalo pravo! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html Ja dont znati o svim grafičkim karticama, tako ja ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako stvarno ne znam, nisam siguran koju treba davati savjete ... i 9400GT je HTPC kartice. OP, vaše računalo je način predaleko nesuvremen za bilo koje moderne grafičke kartice ili nadogradite na sve. Matična ploča je socket 370 i to nema PCI-E utora.
"Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Hvala, I'll check it out. |
|
| |||
| |||
| Tako je tamo ništa ne mogu učiniti da moja računala bolju grafiku i brže? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Carbons savjet je zvuk, ako nemate PCI-E utor bez tekuće GFX kartice će fizički fit.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Što je PSU? Am I bolje kupujete novo računalo? Kupi put ... hvala svima za dijeljenje svoje znanje. |
|
| |||
| |||
| A PSU je napajanje jedinica koja pokreće sve komponente. Ti bi u osnovi biti obličje at kupujete novo računalo. Jedini dio koji bi zavrssiti imajući u "upgrade" biti slučaj anyway, a oni su jeftini.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. " |
|
| |||
| |||
| Ja korištenje Nvidia GeForce 5700 LE. To je stara kartica, ali i dalje obavlja veoma dobro za standardne poslovne primjene. To je trajalo mi zauvijek, i dalje prikazivati jake, nakon godina i godina. Nvidia čini kvalitetu kartice, a svaka od novih tehnologija GeForce kartice bilo bi idealno! |