![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, Szeretnék venni egy jobb grafikus kártya, mint én, de fogalmam sincs, hogy milyen kártya lesz alkalmas a számítógépet. A videokártya már most is: Intel 82810 grafikus vezérlő. Én helyesnek gondolt egy grafikus kártya és a képernyőcsatoló ugyanaz a dolog? Fő Áramköri van: Micro-Star International CO, LTD MS-6178. Ez az anyám fórumon??? Vannak különböző kártyák csak illeszkedik az egyes számítógépek? Honnan tudom, hogy milyen grafikus kártya lesz jó nekem? Tényleg fogalmam sincs, így mintegy számítógépek segítség lenne örvend. Egészségére! |
|
| |||
| |||
| Én személy szerint, mint az NVIDIA GeForce termékeket. Attól függ, mit akarsz vele. Nem számít, mit szeretnék az NVIDIA GeForce grafikus kártyák a legjobb tho. Itt a kártya, hogy feltételezem, hogy egy jó kártya. Amit hallottam, I dont volna magam. Csak egy pillantást a számítógépet, és nézd meg, hogy néz ki a kártya nem fér bele a számítógépen van! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html I dont know about összes grafikus kártyák magam, szóval ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha tényleg nem tudom, nem vagyok biztos benne, meg kell adjon tanácsot ... a 9400GT egy HTPC-kártyát. OP, a számítógép túl messze az időpont a modern grafikus kártya, vagy upgrade at all. Az alaplap egy socket 370 és nincs PCI-E résidőket.
"Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll check it out. |
|
| |||
| |||
| Szóval van valami, amit tehetek, hogy én számítógép grafikus, jobb és gyorsabb? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szénhidrogén tanácsadás hang, ha nincs PCI-E slot nincs aktuális Gfx kártyák fizikailag alkalmas.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
|
| |||
| |||
| Mi az a tápegység? Én jobban vásárol új számítógépet? Vásárlás az út ... köszönet mindenkinek, a tudás megosztása. |
|
| |||
| |||
| A tápegység a tápegység, hogy a hatáskörök összetevőit. Azt alapvetően nézett buying egy új számítógépre. Az egyetlen olyan része, amit a végén tartva az "upgrade" abban az esetben egyébként, és ezek olcsó.
__________________ "Szerettem a P182 annyira, hogy amikor a feleségem rendszer minden zajos, és szükség mindenféle tisztítás, vettem neki egyet. Aztán, amikor akartam egy macska, én vettem egy P182. A P182 nem egy macska önmagában de ez még mindig kitűnő vásárolni. |
|
| |||
| |||
| ÉN használ egy Nvidia GeForce 5700 LE. Ez egy régi kártya, de még mindig nagyon jól teljesít az üzleti alkalmazásokat. Azt én tartott örökké, és még mindig erős utáni években, és év. Nvidia teszi minőségű kártyát, és minden, az új technológia GeForce kártyákat lenne az ideális! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Jó PCI-Express grafikus kártyát 250W tápegység 450w Max | kristalwilder | Grafikus kártyák és monitorok | 3 | 10. március 2009 15:59 |
| Went telepítésére 2. grafikus kártya, most a számítógép nem kapcsol be ... | AFCop | Általános fémáru Chat | 11 | 14. november 2008 06:15 |
| Milyen jó lenne ez a grafikus kártya kell? | Carl | Grafikus kártyák és monitorok | 4 | 27. november 2007 12:34 |
| Need Advice - Régi számítógép ... új grafikus kártya? | mal454545 | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. november 2007 13:21 |
| Jó grafikus kártya | Scouse | Grafikus kártyák és monitorok | 34 | 4. október 2007 11:15 |
| Téma eszközök | |
| |