![]() |
|
| |||
| |||
| שלום לכולם אני מעוניין לקנות כרטיס מסך טוב יותר ממה שאני צריך אבל אין לי מושג איזה סוג של כרטיס יהיה להתאים את המחשב שלי. התצוגה מתאם יש לי עכשיו היא: אינטל 82810 גרפיקה הבקר. האם אני חושב נכון של כרטיס המסך וכן מתאם תצוגה הם אותו דבר? ראשי מועצת במעגל שלי הוא: Micro-Star בינלאומי CO, LTD MS-6178. האם זאת אמא שלי Board? האם יש כרטיסים שונים זה מתאים רק למחשבים מסוימים? איך אני יודע מה כרטיס המסך יהיה טוב בשבילי? אני באמת לא רעיון כל כך לגבי מחשבים עזרה יהיה הרבה ךיתורעה. לחיים! |
|
| |||
| |||
| אני אישית אוהב את Nvidia GeForce מוצרים. הכל תלוי מה אתה רוצה לעשות עם זה. לא משנה מה אני אוהב את כרטיס גרפי Nvidia GeForce מיטב tho. הנה כרטיס כי הוא אמור להיות כרטיס טוב. Thats מה שמעתי dont אני צריך את זה בעצמי. פשוט תסתכל על המחשב שלך ולראות אם זה נראה כמו כרטיס יכול להתאים את המחשב צודק! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html אני יודע על dont כרטיס גרפי כל כך בעצמי ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אם אתה באמת לא יודע, אני לא בטוח שאתה צריך לתת עצות ... את 9400GT הוא כרטיס HTPC. Op, המחשב הוא הרבה יותר מדי לא מעודכנת עבור כל כרטיס מסך מודרני או לשדרג בכלל. לוח האם הוא שקע 370 ו אין לה PCI-E משבצות.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " המערכת שלי: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| תודה, אני מתכוון לבדוק את זה. |
|
| |||
| |||
| אז האם יש משהו שאני יכולה לעשות כדי להפוך את המחשבים ואת גרפיקה טובה יותר מהר יותר? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ייעוץ Carbons הוא קול, אם אין לך חריץ PCI-E כרטיסי GFX הנוכחי לא יהיה כשיר פיזית.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
|
| |||
| |||
| מהו PSU? אני עשיר יותר לקנות מחשב חדש? קנה את הדרך ... תודה לכולם על שיתוף הידע שלהם. |
|
| |||
| |||
| א PSU החשמל היא יחידת כי סמכויות כל הרכיבים. אתה היית מסתכל למעשה להיות קונה מחשב חדש. רק חלק בסופו של דבר אתה מעוניין לשמור על "שדרוג" יהיה המקרה, בכל מקרה, ואלו הן זולות.
__________________ "אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. " |
|
| |||
| |||
| אני משתמש של Nvidia GeForce 5700 Le. זה כרטיס ישן, אבל עדיין מתפקדת טוב מאוד עבור יישומים עסקיים סטנדרטיים. יש לי זה נמשך לנצח, הוא עדיין רץ חזק אחרי שנים והשנים. Nvidia עושה איכות כרטיסים, וכל החדש של כרטיסי GeForce הטכנולוגיה יהיה אידיאלי! |