![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hello all, Norėčiau nusipirkti geresnės grafikos plokštę, nei aš, bet aš ne kokios kortelės idėja tiks mano kompiuteryje. Vaizdo plokštė turiu dabar: Intel 82.810 Graphics Controller. Ar aš teisingai galvoju grafikos plokštę ir parodyti adapteris yra tas pats? Mano Pagrindinės plokštės yra: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO, LTD MS-6178. Ar tai mano mama lenta? Ar yra skirtingos korteles, kad tik tinkami tam kompiuterius? Kaip man sužinoti ką grafikos plokštę bus geras man? Aš tikrai nėra apie kompiuterius idėja, kad nors padėti bus labai vertinama. Į sveikatą! |
|
| |||
| |||
| Aš asmeniškai, kaip NVidia GeForce produktų. Viskas priklauso nuo to, ką norite daryti su juo. Nesvarbu, kas man patinka NVidia GeForce vaizdo plokštės geriausios tho. Čia yra kortelė, kuri yra manyti, kad gera kortelės. Thats what I negirdėjau I dont jį sau. Tiesiog pasitikėk savo kompiuterio išvaizdą ir pamatyti, jei atrodo, kad kortelės galėtų tilpti į kompiuterio teisus! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html I dont know apie visas vaizdo plokštės aš taip ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei tikrai nežinau, aš nesu įsitikinęs, jums reikia duoti patarimus ... 9400GT yra HTPC kortelė. OP, kompiuteris taip pat kiek pasenusi bet šiuolaikinės grafikos plokštę ar atnaujinti ne visiems. Portatiles Socket 370 ir jis neturi PCI-E lizdus.
"Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " Mano sistema: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll check it out. |
|
| |||
| |||
| Taigi yra ten ką aš galiu padaryti, kad mano kompiuteriai grafika geriau ir greičiau? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Angliukai patarimų gero, jei jūs neturite PCI-E lizdas nėra GFX kortelės bus fiziškai.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
|
| |||
| |||
| Kas yra PSU? Aš geriau pirkti naują kompiuterį? Pirkti būdas ... Ačiū visiems už pasidalijimą savo žiniomis. |
|
| |||
| |||
| PSU yra maitinimo blokas, kad galios visus komponentus. Jūs iš esmės būtų pažvelgti pirkti naują kompiuterį. Tik dalis jūsų baigtis būtų išlaikyti ir "upgrade" būtų tuo atveju, anyway, ir jie yra pigus.
__________________ "Man patiko P182 tiek daug, kad, kai mano žmona sistemą visų triukšmo ir reikalingi visų rūšių valymo, aš ją įsigijo viena. Tada, kai aš norėjau katės, nusipirkau P182. P182 ne katė per se, bet vis dar puikiai pirkti. " |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Nvidia GeForce 5.700 LE. Tai seną kortelę, bet vis dar atlieka labai gerai standartinių verslo taikomąsias programas. Tai truko man visam laikui, ir vis dar veikia stipri po metų metus. Nvidia daro kokybės kortelėmis, bet ir naujų technologijų GeForce korteles būtų idealu! |