![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all, Es gribētu nopirkt labāku grafikas karti, nekā es būtu, bet man nav ne jausmas, kāda veida kartes būs derīgas manu datoru. Displeja adapteri i have now is: Intel 82.810 grafikas kontrolieri. Es esmu pareizs domāšanas grafikas karte un displeja adapteri ir viens un tas pats? Mana galvenā Circuit padome: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO LTD MS-6.178. Tas ir mana māte klāja? Vai ir dažādas kartes, kas būs tikai derīgi noteiktos datoriem? Kā es varu zināt, kas grafiskā karte būs labs priekš manis? Man tiešām nav ne jausmas par datoriem to any help, būtu ļoti appreciated. Urravas! |
|
| |||
| |||
| Man personīgi, piemēram, NVidia GeForce produktiem. Tas viss ir atkarīgs no tā, ko vēlaties darīt ar to. Neatkarīgi no tā, kas man patīk NVidia GeForce grafiskās kartes labākais tho. Te ir karte, kas ir domāt par labu karti. Thats dzirdēto I dont ir tas pats. Lietojiet tikai apskatīt savā datorā un redzēt, ja tā izskatās, karti var ievietot jūsu datora right! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html Nezinu par visām grafiskās kartes sevi tik ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja jūs tiešām nezinu, es neesmu pārliecināts, ka jums vajadzētu sniegt padomu ... 9400GT ir HTPC karti. OP, dators ir pārāk tālu no dienas jebkuras mūsdienu grafikas karti vai jaunināt vispār. Mātesplatē ir socket 370, un tai nav PCI-E slots.
"Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " Mana sistēma: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll check it out. |
|
| |||
| |||
| Tātad ir kaut kas es varu darīt, lai manu datoru grafikas, labāk un ātrāk? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Karbonāti ieteikumi ir laba, ja jums nav PCI-E slot nekādi GFX kartēm būs fiziski vesels.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
|
| |||
| |||
| Kas ir PSU? Man labāk iegādāties jaunu datoru? Pirkt veids ... paldies visiem, daloties zināšanās. |
|
| |||
| |||
| PSU ir barošanas bloks, ka pilnvaras visas sastāvdaļas. Jūs būtībā skatoties iegādāties jaunu datoru. Tikai daļa jūs galu galā paturot "Uzlabojums" būtu gadījumā, vienalga, un tie ir lēti.
__________________ "Man patika P182 tik daudz, ka, kad mana sieva sistēma viss bija skaļš un vajadzīga visiem tīrīšanas veidu, nopirku viņai vienu. Tad, kad es gribēju kaķis, iegādājos P182. P182 nav kaķis per se, taču tas joprojām ir lielisks iegādāties. " |
|
| |||
| |||
| I use nVidia GeForce 5.700 LE. Tas ir vecās kartes, bet joprojām veic ļoti labi, standarta biznesa lietojumiem. Tā ir ilgusi mani uz visiem laikiem, un vēl darbojas spēcīgi pēc gadiem un gadiem. Nvidia padara kvalitātes kartes, un jebkuras jaunas GeForce tehnoloģijām kartes būtu ideāli! |