![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich, Chciałbym kupić lepszej karty graficznej nie mam ale nie mam pomysłu, jakiego typu karta pasuje moim komputerze. Karta graficzna i obecnie jest: Intel 82810 grafika kontrolera. Am I poprawne myślenie odpowiednia karta graficzna, a karta graficzna to samo? Moja główna Circuit Board to: Micro-Star International CO, LTD MS-6178. Czy to moja matka pokładzie? Czy istnieją różne karty, które pasują tylko w niektórych komputerach? Skąd mam wiedzieć, co karta graficzna będzie dobre dla mnie? I naprawdę nie ma pojęcia o komputerach, więc pomocy byłoby bardzo doceniane. Wiwaty! |
|
| |||
| |||
| Ja osobiście jak NVidia GeForce produktów. Wszystko zależy od tego, co chcesz z nim zrobić. Bez względu Lubie karty graficzne nVidia GeForce najlepszych tho. Tutaj znajduje się karta, która jest załó być dobrym karty. Thats co usłyszałem I dont je sobie. Wystarczy spojrzeć w komputerze i czy wygląda na to, że kartę można dopasować do komputera prawo! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html I dont znać wszystkie karty graficzne siebie tak ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jeśli naprawdę nie wiem, nie jestem pewien powinno być doradztwo w ... 9400GT jest HTPC karty. OP, komputer nie jest zbyt daleko poza datę każdej nowoczesnej karty graficznej lub aktualizacji na wszystkich. Niniejsza płyta główna to Socket 370 i nie ma sloty PCI-E.
"I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". My System: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Thanks, I'll check it out. |
|
| |||
| |||
| Więc to jest coś mogę zrobić, aby moja grafika komputerów lepiej i szybciej? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Węgle doradztwo dźwięku, jeśli nie ma gniazda PCI-E nie GFX obecne karty będą fizycznie.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
|
| |||
| |||
| Co to jest PSU? Am I lepiej zakupu nowego komputera? Kup sposób ... Podziękowania dla wszystkich do dzielenia się swoją wiedzą. |
|
| |||
| |||
| A PSU jest zasilacz, że uprawnienia wszystkich składników. Możesz być zasadniczo patrząc na zakup nowego komputera. Jedyna część, które kończy się w prowadzenie "upgrade" byłoby to i tak, i są one tanie.
__________________ "I umiłował P182 tyle, że podczas mojej żony systemu wszystkie potrzebne hałaśliwym i wszelkiego rodzaju środków czyszczących, Kupiłem ją jeden. Potem, kiedy chciałam kota, kupiłem P182. W P182 nie jest per se kotów, ale nadal doskonałe kupić ". |
|
| |||
| |||
| Używam NVIDIA GeForce 5700 LE. Jest to stare karty, ale nadal bardzo dobrze wykonuje dla standardowych aplikacji biznesowych. Ma do mnie trwało wiecznie, i nadal działa silna po roku i lat. Nvidia czyni jakości karty i wszystkich nowych technologii kart GeForce byłoby idealne! |
![]() |
|
| Zakładki |