![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor, Aş dori să cumpăr o placă grafică mai bună decât am, dar nu am nici o idee despre ce fel de carte se va potrivi computerul meu. De afişare adaptor am acum este: Intel 82810 controler grafic. Sunt corect în gândire o placă grafică de afişare şi un adaptor sunt acelaşi lucru? Circuit mea principala este o camera: Micro-STAR INTERNATIONAL CO, LTD MS-6178. Mama mea este acest consiliu? Există diferite carduri care va potrivi doar în anumite computere? Cum ştiu care placă grafică va fi bine pentru mine? Eu chiar nu au nici o idee despre computere astfel de ajutor ar fi foarte apreciate. Noroc! |
|
| |||
| |||
| Eu personal ca NVIDIA GeForce produse. Totul depinde de ceea ce vrei sa faci cu el. Nu contează ce-mi place de carduri grafice NVIDIA GeForce cele mai bune Thợ. Aici este o carte care se presupune a fi o carte bună. Thats ce am auzit eu dont au o chiar eu. Doar uita-ul de pe computer şi să vezi dacă se pare că în carte ar putea incapea in computer dreapta! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html I dont know despre toate carduri grafice mine asa ca ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dacă chiar nu ştiu, nu sunt sigur ce ar trebui să fie oferirea de sfaturi ... de 9400GT este o carte de HTPC. PO, computerul dumneavoastră este prea departe de data pentru orice placă grafică modernă sau upgrade-ul la toate. Placa de bază este un socket 370 şi care nu are o sloturi PCI-E.
"Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " Sistemul meu: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Multumesc, voi verifica. |
|
| |||
| |||
| Deci, este ceva ce pot face pentru a face computerele mele grafica mai bine şi mai repede? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hidrcarburi sfat este solidă, dacă nu aveţi un slot PCI-E, nu curent, card GFX va apt fizic.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
|
| |||
| |||
| Ce este un PSU? Am mai bine să cumpere un calculator nou? Cumpăr un fel de ... mersi la toata lumea pentru a împărtăşi cunoştinţele lor. |
|
| |||
| |||
| O PSU este sursa de alimentare unitate care puterile tuturor componentelor. Tu în esenţă, ar fi uitat la achiziţionarea unui computer nou. În doar o parte v-ar ajunge păstrarea într-un "upgrade" ar fi cazul, oricum, şi acestea sunt ieftine.
__________________ "Te-am iubit atât de mult de P182 că, atunci când soţia mea a sistemului a fost nevoie de toate zgomotos şi tot felul de curăţenie, am cumpărat-o ei. Apoi, cand am dorit o pisica, am cumparat o P182. De P182 nu este o pisică în sine, dar este încă o excelenta cumpere. " |
|
| |||
| |||
| Eu folosesc un NVIDIA GeForce 5700 LE. Este o carte veche, dar încă mai funcţionează foarte bine standard pentru aplicaţiile de afaceri. Ea a durat de mine pentru totdeauna, şi se continuă să fie difuzate, puternic, după ani şi ani. Nvidia face carduri de calitate, precum şi oricare dintre noi carduri GeForce tehnologie ar fi ideal! |
![]() |
|
| Marcaje |