![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých, Chtěl bych si kúpiť lepšiu grafickú kartu, ako som sa, ale nemám predstavu, aký druh karty sa zmestí počítač. Grafický adaptér i dnes je: Intel 82810 grafiky radič. Mám správne myslenie grafická karta a grafická karta sú to isté? Moja hlavná Obvodný rada je: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO, LTD MS-6178. Je to moja matka palube? Existujú rôzne karty, ktoré bude vhodné iba v niektorých počítačoch? Ako mám vedieť, aké grafické karty sa byť dobré pre mňa? Ja naozaj nemám ponětí o počítačoch, takže pomoc by bola veľmi oceňované. Na zdravie! |
|
| |||
| |||
| Já osobne ako NVidia GeForce produktov. Všetko závisí na tom, čo chcete robiť. Bez ohľadu na to, čo som ako grafické karty NVIDIA GeForce najvýhodnejšie Tho. Tu je karta, ktorá sa predpokladať, že je dobré karty. To, čo som počul já dont mať sám. Stačí sa pozrieť na svoj počítač a zistiť, či to vyzerá, že sa karta mohla vojsť do svojho počítača právom! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html I dont vedieť o všetkých grafických kartách seba tak ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ak naozaj neviem, nie som si istý, že je potrebné dať na radu ... 9400GT je HTPC karta. OP, váš počítač je príliš ďaleko prekonaný pre všetky moderné grafické karty, alebo upgrade na všetkých. Základná doska je socket 370 a nemá PCI-E sloty.
"Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " Môj systém: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Vďaka, uvidíme sa pozrieť. |
|
| |||
| |||
| Takže je tam niečo môžem urobiť, aby môj počítačov grafiku lepšie a rýchlejšie? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Uhlie rád je zvuk, ak nemáte PCI-E slot žiadne GFX kariet bude fyzicky fit.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
|
| |||
| |||
| Čo je to PSU? Mám lepší kúpe nového počítača? Kúpte si cestu ... Vďaka všetkým za zdieľanie ich vedomostí. |
|
| |||
| |||
| A PSU je napájací jednotka, ktorá je všetky komponenty. Ty by v podstate pohľadu na nákup nového počítača. Jediná časť by ste skončí vedenia v "upgrade" by tak bolo v každom prípade, a tými sú lacné.
__________________ "Miloval som na P182 toľko, že pri mojej manželky bol systém všetkých hlučných a potrebné najrôznejšie čistenie, kúpil som jej jeden. Potom, keď som chcela mačku jsem koupil P182. K P182 nie je mačka sama o sebe, ale je to stále vynikajúca kúpiť. " |
|
| |||
| |||
| I používať Nvidia GeForce 5700 LE. Ide o starú kartu, ale stále plní veľmi dobre, pre štandardné podnikové aplikácie. Bolo mi trvalo večne, a je stále silná beží po rokoch a rokoch. Nvidia sa kvalita kariet a niektorú z nových kariet GeForce technológie by bolo ideálne! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Dobrý PCI-Express grafickú kartu pre 250w Napájanie 450 w Max | kristalwilder | Graphics Cards & Monitory | 3 | 10. marec 2009 15:59 |
| Išiel nainštalovať 2. grafické karty, ktorá je teraz počítač nebude zapnúť ... | AFCop | Všeobecné Hardware Chat | 11 | 14. novembra 2008 06:15 |
| Ako moc by túto grafickú kartu je? | Carl | Graphics Cards & Monitory | 4 | 27. novembra 2007 12:34 |
| Potrebujete poradiť - Starý počítač ... Nová grafická karta? | mal454545 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 7. november 2007 13:21 |
| Dobré grafické karty | Scouse | Graphics Cards & Monitory | 34 | 4. októbra 2007 11:15 |
| Thread Tools | |
| |