![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, Хтела бих купити боље графичке картице него сам али ја немам појма какав картица ће стати мој рачунар. На екрану адаптер сам сада: Интел 82810 графика контролер. Зар сам ја једна исправна размишљања у графичком картицом и дисплаы Адаптор су иста ствар? Мој Цирцуит Главни одбор је: Мицро-СТАР ИНТЕРНАТИОНАЛ ЦО, ЛТД МС-6178. Да ли је то моја мајка одбора? Постоје ли различите картице које ће стати само на одређеним рачунарима? Како да знам шта графичка картица ће бити добар за мене? Ја стварно немам појма о компјутерима па било који помоћ би било много поштовати. Живели! |
|
| |||
| |||
| Ја лично као НВИДИА ГеФорце производа. То све зависи о томе шта желите да урадите са њом. Без обзира што сам као НВИДИА ГеФорце графичке картице најбољи мада. Овде је картица која се претпоставити да је добра картица. Тај што сам чуо ја донт имати мене. Довољно је погледати на вашем рачунару и да видим ако то изгледа као картица могла стати на своје рачунар право! хттп://ууу.нвидиа.цом/објецт/продуцт...9400гт_ус.хтмл Ја донт знати о свим графичким картицама, тако ја ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако стварно не знам, нисам сигуран коју треба да даје савете ... и 9400ГТ је ХТПЦ картице. ОП, ваше рачунар је начин предалеко несувремен за било које модерне графичке картице или надоградите на све. Матична плоча је соцкет 370 и то нема ПЦИ-Е слот.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Хвала, И'лл цхецк ит оут. |
|
| |||
| |||
| Тако је тамо ништа не могу учинити да моја рачунара бољу графику и брже? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Царбонс савет је звук, ако немате ПЦИ-Е слот без текуће ГФКС картице ће физички фит.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
|
| |||
| |||
| Шта је псу? Ам И боље купујете ново рачунар? Купи пут ... хвала свима за дељење своје знање. |
|
| |||
| |||
| А псу је напајање јединица која покреће све компоненте. Ти би у основи бити хандсоме код купујете ново рачунар. Једини део који би заврссити имајући у "упграде" бити случај Аныуаы, а они су јефтини.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| |||
| |||
| Ја коришћење НВИДИА ГеФорце 5700 ЛЕ. То је стара картица, али и даље обавља веома добро за стандардне пословне примене. То је трајало ми заувек, и даље приказују јаке, након година и година. НВИДИА чини квалитет картице, а свака од нових технологија ГеФорце картице било би идеално! |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Добро ПЦИ-Експресс Графичка картица за 250у Напајање 450у Макс | кристалуилдер | Грапхицс Цардс & Мониторс | 3 | 10 март 2009 15:59 |
| Отишао је у 2. инсталирати графику картицу, рачунар ће се сада не укључите ... | АФЦоп | Генерал Хардуаре Цхат | 11 | 14 новембар 2008 06:15 |
| Како би се ова добра графичка картица бити? | Царл | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 27 новембар 2007 12:34 |
| Требате савјет - Олд Цомпутер ... Нови Графичка картица? | мал454545 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 7 новембар 2007 13:21 |
| Добро графичком картицом | Сцоусе | Грапхицс Цардс & Мониторс | 34 | 4 октобар 2007 11:15 |
| Тхреад Тоолс | |
| |