![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hello all, Ben daha var ama benim bilgisayar uygun olacağı kartı türünü hiç bir fikrim yok, daha iyi bir grafik kartı satın almak istiyorum. Ekran bağdaştırıcısı Şimdi vardır: Intel 82810 grafik denetleyicisi. Bir grafik kartı ve ekran bağdaştırıcısını düşünce doğru muyum aynı şeyler? Benim Ana Devre Kart A: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO, LTD MS-6178. Bu Anakartta? Bu sadece bazı bilgisayarlarda uygun farklı kartları var mı? Nasıl ne grafik kartı benim için iyi olacak biliyor musunuz? Gerçekten bu kadar herhangi bir yardım çok büyük mutluluk duyacağız bilgisayarlar hakkında hiçbir fikrim yok. Peynir! |
|
| |||
| |||
| Kişisel olarak ben NVIDIA GeForce ürünler gibi. Her şey ne Bunu yapmak istiyorum bağlıdır. Ne olursa olsun ben NVIDIA GeForce grafik kartlarını en iyi tho gibi. İşte bir kart iyi bir kart olarak varsayalım. Bu ne ben kendim yok duydum. Sadece bilgisayarınızda bir göz ve görmek eğer bilgisayarınızı içine uygun olabilir kartı gibi görünüyor! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html Tüm grafik kartları kendim hakkında çok bilmiyorduysanız ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Eğer gerçekten bilmiyorum, sana tavsiye vermek gerekir emin değilim ... bir 9400GT bir HTPC card. OP, bilgisayarınıza herhangi bir çağdaş grafik kartı için çok çok güncel değil veya hiç yükseltin. Bu anakart soket 370 ve hiçbir PCI-E yuvaları.
"Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " Benim Sistemi: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, bunu kontrol edeceğiz. |
|
| |||
| |||
| O benim bilgisayar grafikleri daha iyi ve daha hızlı yapmak için yapabileceğiniz bir şey mi? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir PCI-E yuvası hiçbir geçerli Gfx kartları fiziksel olarak uygun olacağı yok karbonlar tavsiye, ses.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
|
| |||
| |||
| Ne PSU nedir? Ben bir yeni bilgisayar satın almak daha iyi mi? Bu arada Buy ... bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| PSU bir güç kaynağı birimi bu güçler tüm bileşenler. Aslında yeni bir bilgisayar satın bakmak olacaktır. Bir "yükseltme olarak" durumunda yine olacaktır tutarak tek tarafa son verecek ve bu ucuz değillerdir.
__________________ "Seni çok o zaman eşimin sistemi gürültülü olan P182 sevilen ve temizlik her türlü ihtiyaç, onu bir aldım. Sonra, ben bir kedi istedim, bir P182 aldım. The P182 bir kedi tek başına değil ancak mükemmel bir satın's. " |
|
| |||
| |||
| Ben bir Nvidia GeForce 5700 LE kullanın. O aynı zamanda eski bir kart, ama yine de çok iyi, standart iş uygulamaları için yapar. Bu sonsuza kadar ve yaz sürdü var hala yıl ve yıl sonra güçlü çalışıyor. Nvidia kaliteli kartları yapar ve her yeni GeForce teknolojisi kartları idealdir olurdu! |
![]() |
|
| Bookmarks |