![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, Я хотів би купити кращу графічну карту, ніж я, але я поняття не маю, яка картка підійде мій комп'ютер. Я відеоадаптер є зараз: Intel 82810 Graphics Controller. Я правильного мислення графічної карти і відеоадаптер одне й те саме? Моя головна монтажна плата: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO, LTD MS-6178. Це моя материнська плата?? Існують різні карти, які підходять тільки в деяких комп'ютерах? Як я знаю, що відеокарта буде добре для мене? Я дійсно не знаю, про комп'ютерах, так що будь-яка допомога буде дуже високу оцінку. Ура! |
|
| |||
| |||
| Особисто мені подобається NVidia GeForce продукції. Все залежить від того, що ви хочете зробити з ним. Неважливо, що мені подобається NVidia GeForce графічних карт краще Тхо. Ось карта, вважаю, що це гарна карта. Thats, що я почув I Dont Have It себе. Просто погляньте на свій комп'ютер і побачити, якщо воно виглядає як карта може бути вписано в комп'ютері правильно! http://www.nvidia.com/object/product...9400gt_us.html Я не знаю про всіх графічних карт себе так ... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви дійсно не знаю, я не впевнений, ви повинні давати рекомендації ... 9400GT це карткова HTPC. О.П., ваш комп'ютер є занадто далеко від дати для будь-якої сучасної відеокарти або оновлення на всіх. Плати Socket 370 і вона не має PCI-E слота.
"Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". Моя система: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Спасибо, я перевірю його. |
|
| |||
| |||
| Так там все, що можу зробити, щоб мій комп'ютер графіка краще і швидше? |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Вугілля поради звук, якщо у вас немає PCI-E слота поки немає карт GFX буде фізичної форми.
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
|
| |||
| |||
| Що таке БП? Я краще від придбання нового комп'ютера? Купити шляху ... Спасибі всім за ділячись своїми знаннями. |
|
| |||
| |||
| БП блок живлення, що повноваження всіх компонентів. Ви б по суті справи, дивлячись на покупці нового комп'ютера. Тільки частину ви б у кінцевому підсумку маючи на "апгрейд" буде робити в будь-якому випадку, і ті коштують недорого.
__________________ "Я любив P182 настільки, що, коли система моєї дружини всі галасливі і потребують всі види прибирання, я купив їй одній. Потім, коли я хотіла кішку, я купив P182. P182 це не кіт, як такої, але він все ще відмінний купити ". |
|
| |||
| |||
| Я використовую Nvidia GeForce 5700 LE. Це стара карта, але до цих пір виконує дуже добре для стандартних бізнес-додатків. Вона тривала мені назавжди, і все ще працює сильна після багатьох років. Nvidia робить якість карт, і будь-якої нової технології карт GeForce б ідеально! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Добре PCI-Express Graphics Card для 250w живлення 450W Макс | kristalwilder | Графічні карти & Монітори | 3 | 10 березня 2009 15:59 |
| Пішов встановити 2 відеокарти, тепер комп'ютер не включається ... | AFCop | Генеральний обладнання чат | 11 | 14 листопада 2008 06:15 |
| Як добре б ця відеокарта буде? | Карл | Графічні карти & Монітори | 4 | 27 листопада 2007 12:34 |
| Потрібна консультація - Старі комп'ютерні ... Нова відеокарта? | mal454545 | Графічні карти & Монітори | 1 | 7 листопада 2007 13:21 |
| Гарна відеокарта | Scouse | Графічні карти & Монітори | 34 | 4 жовтня 2007 11:15 |
| Різьба Інструменти | |
| |