![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Moje INTEX LCD TFT monitor náhle začala blikat a nic není vidět na obrazovce. Když jsem se připojují některé další monitor k mým CPU, fungovalo to v pohodě. V čem je problém s TFT LCD monitoru? I use Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to být řešení, pokuste se snižující se a uvidíme, jestli to funguje.
| |||
| |||
| Poděkování panu Dave za váš podnět. Jak bych měl nižší rozlišení? |
|
| |||
| |||
| Přejděte do zobrazení nemovitostí v Ovládacích panelech a snižte rozlišení na něco jako 800x600. Dalo by se také zavést do nouzového režimu, pokud je monitor nepracuje v nouzovém režimu je to 99% knackered. |
|
| |||
| |||
| Možná budete chtít zkontrolovat kabel a uvidíme, jestli její poškozené |
|
| |||
| |||
| Citace:
Díky opět za váš podnět a pomoc. Nemůžu spustit pouze v nouzovém režimu, když vidím něco na mém monitoru. |
|
| |||
| |||
| Ach, jo, tak to nefunguje ani v DOSu. Je to knackered, pokud je to kabel, jako blackmirror navrhl. |
|
| |||
| |||
| Jen jsem navrhl, kabelu, jak mám rozdělit do dolu a musí točit, aby mi monitor k práci. O štěně je okusovat |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Jedná se o emulátor DOSu. ![]() Wolfey pokračuje po silnici folicle segregace a další vleky pint. : D Můj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Rajče. Tomarto. : p |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Problém s sledovat obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. říjen 2008 10:31 |
| LCD TV / monitoru problém | rescue41 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. leden 2008 01:12 |
| Problém se mi monitor! Dva řádky na to! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. října 2007 12:17 |
| Monitor Problem | mxmad32 | Graphics Cards & Monitory | 14 | 27. Září 2007 12:20 |
| Duální problém sledovat | knexkid | Graphics Cards & Monitory | 4 | 19. května 2007 06:07 |
| Thread Nástroje | |
| |