![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
My Intex TFT LCD παρακολουθεί έχει ξαφνικά άρχισε να αναβοσβήνει και τίποτα δεν είναι ορατές στην οθόνη. Όταν επισυνάπτονται κάποιες άλλες να παρακολουθεί μου CPU, λειτούργησε καλά. Ποιο είναι το πρόβλημα με τις TFT LCD παρακολουθεί; Χρησιμοποιώ τα Windows XP.
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Θα μπορούσε να είναι το ψήφισμα, δοκιμάστε να μειώσετε και να δείτε αν αυτό δουλεύει.
Αν αυτό δεν κάνει καμία διαφορά και άλλο πρόστιμο παρακολουθεί τα έργα για το PC τότε είναι ελαττωματικό Φοβάμαι, είναι συνήθως φθηνότερα να αντικαταστήσουν αυτά τα πράγματα αυτές τις ημέρες και όχι την επισκευή τους. Το σύστημά μου: Hybr! Δ
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Μετάβαση σε ακίνητα στην οθόνη του πίνακα ελέγχου και να μειωθεί το ψήφισμα στο κάτι σαν 800x600.
Μπορείτε επίσης να εκκινήσετε σε ασφαλή λειτουργία, εάν η οθόνη δεν λειτουργεί σε ασφαλή λειτουργία είναι 99% knackered. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπορεί να θέλετε να ελέγξετε το καλώδιο και να δει αν το κατεστραμμένο
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ευχαριστώ και πάλι για την πρότασή σας και να βοηθήσει. Μπορώ εκκίνησης σε ασφαλή λειτουργία μόνο όταν βλέπω κάτι για την οθόνη μου. |
|
|
|||
|
|||
|
Αχ, έτσι, γι 'αυτό δεν λειτουργεί είτε σε DOS.
Είναι knackered, αν δεν της το καλώδιο όπως πρότεινε blackmirror. |
|
|
|||
|
|||
|
Απλώς πρότεινε το καλώδιο όπως έχω ένα split στο ορυχείο και πρέπει να περιστρέφετε αυτό για να μου για να παρακολουθεί την εργασία. Το κουτάβι αυτό μασηθεί
|
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Απόσπασμα:
Είναι ένα DOS emulator. ![]() Wolfey συνεχίζει τον δρόμο της folicle διαχωρισμού και να ρίξει μια άλλη μπύρα. : D Το σύστημά μου: #
|
|
|
|||
|
|||
|
Ντομάτα. Tomarto. : p
|