![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moj Intex LCD TFT monitor je odjednom počela treperiti i ništa nije vidljiv na ekranu. Kad sam priključen neki drugi monitor u moje CPU, on je radio u redu. Koji je problem s TFT LCD monitor? Koristim Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Moglo bi biti rješenje, pokušajte smanjiti ga i vidjeti ako Internet utvrde.
| |||
| |||
| Hvala Mr. Dave za svoj prijedlog. Kako bih trebao smanjiti rezoluciju? |
|
| |||
| |||
| Idi na zaslon properties in Control Panel i smanjiti rezoluciju na 800x600 nešto slično. Možete boot u safe modu, ako se monitor ne radi u safe modu da je 99% knackered. |
|
| |||
| |||
| Te moć ištanje to ček vidjeti ako kabel i njegove oštećene |
|
| |||
| |||
| Quote:
Još jednom se zahvaljujemo na prijedlogu i pomoći. Ja mogu boot u safe modu samo kad vidim nešto na mom monitoru. |
|
| |||
| |||
| Ah, desno, pa se ne radi u DOS-u bilo. It's knackered, osim ako je kabel kao blackmirror predložio. |
|
| |||
| |||
| Ja sam samo predložio kabela kao imam Split u moj i moram zakriviti ga dobiti moj monitor za rad. Na `vakati je štene |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Ovo je DOS emulator. ![]() Wolfey nastavlja put prema dolje folicle segregacije let i povlači još jednu pintu. : D My System: #
|
|
| |||
| |||
| Rajčice. Tomarto. : p |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Problem s monitorom ekran | duus92 | Graphics Cards & Monitors | 1 | 2 listopad 2008 10:31 |
| LCD TV / monitor problem | rescue41 | Graphics Cards & Monitors | 4 | 23 siječanj 2008 01:12 |
| Problem s monitorom moj! Dvije linije na njemu! | Sendron | Graphics Cards & Monitors | 1 | 18. listopad 2007 12:17 |
| Monitor Problem | mxmad32 | Graphics Cards & Monitors | 14 | 27. Ruj 2007 12:20 |
| Dual monitor problem | knexkid | Graphics Cards & Monitors | 4 | 19. svibanj 2007 06:07 |
| Thread Tools | |
| |