![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Saját Intex LCD TFT monitor hirtelen kezdett villogni, és semmi nem látható a képernyőn. Amikor csatolni egy másik monitort én CPU, ez munkás finom. Mi a probléma TFT LCD monitor? Én a Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ez lehet a felbontás, próbálja csökkentésével, és nézd meg, hogy működik.
| |||
| |||
| Mr. Dave Thanks for your suggestion. Hogyan kell csökkenteni a felbontást? |
|
| |||
| |||
| Lépjünk be a Megjelenítés tulajdonságai vezérlőpultról és alacsonyabb a felbontás 800x600, hogy valami ilyesmi. Te is boot biztonságos módja, ha a monitor nem működik csökkentett módban ez 99% knackered. |
|
| |||
| |||
| Azért, hogy ellenőrizze a kábelt, és nézd meg, hogy sérült |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Köszönet újra a javaslatot, és segít. Nem indítható be a Csökkentett mód csak akkor, ha látok valamit a monitorom. |
|
| |||
| |||
| Ó, igaz, ezért nem működik a DOS sem. Ez knackered, kivéve, ha ez a kábel, mint blackmirror javasolt. |
|
| |||
| |||
| Én csak azt javasolta, a kábel, ahogy én is megosztja a bánya, és a csavar, hogy kiszedem a monitor munkát. A kölykök azt szétrágni |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Ez egy DOS emulátor. ![]() Wolfey folytatja le a közúti folicle szegregáció és húzza egy pint. : D My System: #
|
|
| |||
| |||
| Paradicsom. Tomarto. : p |