![]() |
|
| |||
| |||
| אזור Intex TFT LCD יש לפקח מהבהב התחיל פתאום ושום דבר לא מופיע על המסך. כשאני המצורפת אחרת כדי לפקח CPU שלי, זה עובד מצוין. מה הבעיה עם צג TFT LCD? אני משתמש ב-Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| זה יכול להיות פתרון הבעיה, נסה להקטין את זה ולראות אם זה עובד.
| |||
| |||
| תודה מר דייב על ההצעה שלך. איך אני אמור להקטין את הפתרון? |
|
| |||
| |||
| עובר למצב מאפייני תצוגה 'בלוח הבקרה ולהפחית את הרזולוציה למשהו כמו 800x600. אתה יכול גם לתוך האתחול במצב בטוח, אם עוקבים אחר לא פועל במצב בטוח שזה 99% knackered. |
|
| |||
| |||
| אולי אתה רוצה לבדוק את הכבל ולראות אם שלו פגום |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
שוב תודה על ההצעה ועל העזרה. אני יכול לאתחל לתוך מצב בטוח רק כאשר אני רואה משהו על המסך. |
|
| |||
| |||
| אה, נכון, אז זה לא עובד גם ב-DOS. זה knackered, אלא אם כן זה כמו הכבל blackmirror הציע. |
|
| |||
| |||
| אני רק הצעתי את הכבל כמו יש לי את שלי ואת ספליט ב צריך לעקם את זה כדי להשיג לי את המסך לעבוד. כלבון מכוסס את זה |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| ציטוט:
זהו אמולטור DOS. ![]() Wolfey ממשיכה במורד הכביש folicle של הסתגרות או מושך אחר פינט. : D המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| עגבניה. Tomarto. : P |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיה עם צג מסך | duus92 | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 2nd אוקטובר 2008 10:31 |
| טלוויזיה LCD / לפקח בעיה | rescue41 | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 23 ינואר 2008 01:12 |
| הבעיה עם לי את המסך! שתי שורות על זה! | Sendron | כרטיסי מסך & Monitors | 1 | 18 אוקטובר 2007 12:17 |
| מעקב אחר בעיות | mxmad32 | כרטיסי מסך & Monitors | 14 | 27 ספטמבר 2007 12:20 |
| Dual לפקח בעיה | knexkid | כרטיסי מסך & Monitors | 4 | 19th May 2007 06:07 |
| שרשרת כלים | |
| |