![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Mano Intex TFT LCD monitorius staiga pradėjo mirksėti ir nieko matomas ekrane. Kai pridedamas kitu stebėti mano CPU, jis veikė puikiai. Kokia yra su TFT LCD ekranu problema? Aš naudoju Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Tai galėtų būti rezoliucija, pabandykite sumažinti jo ir pamatyti, ar ji veikia.
| |||
| |||
| Ačiū p. Dave už sugaištą laiką. Kaip reikėtų mažesnės rezoliucijos? |
|
| |||
| |||
| Grįžti į ekrano savybes valdymo skydelio ir mažesnės rezoliucijos kažkas panašaus 800x600. Taip pat galite parsisiųsti į Safe Mode, jei monitorius nėra darbo safe mode tai 99% knackered. |
|
| |||
| |||
| Galbūt norite patikrinti kabelį ir pažiūrėkite, ar jo sugadinti |
|
| |||
| |||
| Citata:
Dar kartą ačiū už sugaištą laiką ir pagalbą. Aš galiu įkelti į saugią veikseną tik tada, kai matau ką nors apie mano monitorių. |
|
| |||
| |||
| Ah, tiesa, taigi jis neveikia arba DOS. Tai knackered, nebent tai, kaip blackmirror kabelis siūloma. |
|
| |||
| |||
| Aš ką tik pasiūlė, kaip aš ir mano Split ir turi pasukti jį gauti mano monitorius darbui kabeliu. Vilkiukas kramtyti jį |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Tai DOS emuliatorius. ![]() Wolfey toliau nustatantis folicle segregacija kelių ir išsitraukia kitą pinta. : D Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| Pomidorų. Tomarto. : P |