![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Moje Intex LCD TFT Monitor nagle zaczął migać i nie jest widoczny na ekranie. Kiedy załączony innego monitora do mojego procesora, to działało dobrze. Jaki jest problem z LCD TFT monitora? Używam Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Może to być rozwiązanie, należy wypróbować opuszczania go i zobacz czy działa.
| |||
| |||
| Dzięki Mr Dave za propozycję. Jak obniżyć rozdzielczość? |
|
| |||
| |||
| Przejdź do Właściwości: Ekran w Panelu sterowania i obniżenia rozdzielczości do 800x600 coś podobnego. Można również uruchomić w trybie awaryjnym, jeśli monitor nie działa w trybie awaryjnym jest to 99% knackered. |
|
| |||
| |||
| Można sprawdzić czy kabel i jego uszkodzony |
|
| |||
| |||
| Cytat:
Jeszcze raz dziękujemy za swoje sugestie i pomoc. I można uruchomić w trybie awaryjnym tylko wtedy, gdy widzę coś na moim monitorze. |
|
| |||
| |||
| Ach, prawda, więc nie działa w DOS albo. To knackered, chyba że jest to kabel jak blackmirror sugerowane. |
|
| |||
| |||
| Ja tylko sugeruje kabel jak mam rozłamu w kopalni i muszą wykręcić go mój monitora do pracy. W psinka lizane to |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
It's a DOS emulator. ![]() Wolfey nadal w dół droga folicle segregacji i wyciągi innego kufel. : D My System: #
|
|
| |||
| |||
| Pomidor. Tomarto. : p |