![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Moja INTEX LCD TFT monitor náhle začala blikať a nič nie je vidieť na obrazovke. Keď som sa pripájajú niektoré ďalšie monitor k mojim CPU, fungovalo to v pohode. V čom je problém s TFT LCD monitora? I use Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mohlo by to byť riešenie, pokúste sa znižujúci sa a uvidíme, jestli to funguje.
| |||
| |||
| Poďakovanie pánovi Dave za váš podnet. Ako by som mal nižšie rozlíšenie? |
|
| |||
| |||
| Prejdite do zobrazenie nehnuteľností v ovládacom paneli a znížte rozlíšenie na niečo ako 800x600. Dalo by sa tiež zaviesť do núdzového režimu, pokiaľ je monitor nepracuje v núdzovom režime je to 99% knackered. |
|
| |||
| |||
| Možno budete chcieť skontrolovať kábel a uvidíme, či jej poškodené |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Vďaka opäť za váš podnet a pomoc. Nemôžem spustiť len v núdzovom režime, keď vidím niečo na mojom monitore. |
|
| |||
| |||
| Ach, jo, tak to nefunguje ani v DOSu. Je to knackered, ak je to kábel, ako blackmirror navrhol. |
|
| |||
| |||
| Len som navrhol, kábla, ako mám rozdeliť do bane a musia točiť, aby mi monitor na prácu. O šteňa je žuť |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Ide o emulátor DOSu. ![]() Wolfey pokračuje po ceste folicle segregácie a ďalšie vleky pint. : D Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| Paradajka. Tomarto. : P |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém s sledovať obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. október 2008 10:31 |
| LCD TV / monitora problém | rescue41 | Graphics Cards & Monitory | 4 | 23. január 2008 01:12 |
| Problém sa mi monitor! Dva riadky na to! | Sendron | Graphics Cards & Monitory | 1 | 18. októbra 2007 12:17 |
| Monitor Problem | mxmad32 | Graphics Cards & Monitory | 14 | 27. September 2007 12:20 |
| Duálny problém sledovať | knexkid | Graphics Cards & Monitory | 4 | 19. mája 2007 06:07 |
| Thread Tools | |
| |