![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Мој Интекс ЛЦД ТФТ монитор је одједном почела треперити и ништа није видљив на екрану. Кад сам прикључен неки други монитор у моје ЦПУ, он је радио у реду. Који је проблем са ТФТ ЛЦД монитор? Користим Уиндоус КСП. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Могло би да буде решење, покушајте смањити га и видети ако то утврде.
| |||
| |||
| Хвала Мр Даве за свој предлог. Како бих требао смањити резолуцију? |
|
| |||
| |||
| Иди на екран пропертиес ин Цонтрол Панел и смањити резолуцију на 800кс600 нешто слично. Можете боот у сафе моду, ако се монитор не ради у сафе моду да је 99% кнацкеред. |
|
| |||
| |||
| Те моћ оскудица за провјерити видети ако кабл и његове оштећене |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Још једном се захваљујемо на предлогу и помоћи. Ја могу да боот у сафе моду само кад видим нешто на мом монитору. |
|
| |||
| |||
| Ах, десно, па се не ради у ДОС-у било. Ит'с кнацкеред, осим ако је кабл као блацкмиррор предложио. |
|
| |||
| |||
| Ја сам само предложио кабла као имам Сплит у мој и морам закривити га добити мој монитор за рад. На `вакати је штене |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Куоте:
Ово је ДОС емулатор. ![]() Уолфеы наставља пут према доле фолицле сегрегације лет и повлачи још једну пинту. : Д Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| Парадајз. Томарто. : П |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Проблем са монитором екран | дуус92 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 2 октобар 2008 10:31 |
| ЛЦД ТВ / монитор проблем | ресцуе41 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 23 јануар 2008 01:12 |
| Проблем са монитором мој! Две линије на њему! | Сендрон | Грапхицс Цардс & Мониторс | 1 | 18 октобар 2007 12:17 |
| Монитор Проблем | мксмад32 | Грапхицс Цардс & Мониторс | 14 | 27. сеп 2007 12:20 |
| Дуал монитор проблем | кнекскид | Грапхицс Цардс & Мониторс | 4 | 19 мај 2007 06:07 |
| Тхреад Тоолс | |
| |