![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Моя Intex LCD TFT монітор раптово почав блимати, і нічого не видно на екрані. Коли я прикріпив інший монітор мого процесора, він працював добре. Що за проблема з монітором TFT LCD-дисплей? Я використовую Windows XP. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Це може бути резолюція, спробуйте зменшити його і подивитися, чи працює він.
| |||
| |||
| Спасибо г-н Дейв за Вашу пропозицію. Яким я повинен зменшити дозвіл? |
|
| |||
| |||
| Перейдіть у вікно властивостей екрану в панелі управління і зменшити дозвіл, щоб щось на кшталт 800x600. Ви також можете завантажитися в безпечному режимі, якщо монітор не працює в безпечному режимі це 99% виснажений. |
|
| |||
| |||
| Можливо, ви захочете перевірити кабель і подивитися, якщо його пошкодження |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ще раз спасибі за вашу пропозицію і допомогу. Я можу завантажитися в безпечному режимі тільки тоді, коли я бачу щось на моєму моніторі. |
|
| |||
| |||
| Ах, право, тому воно не працює в DOS небудь. 's Виснажений, якщо тільки це кабель, як blackmirror запропонували. |
|
| |||
| |||
| Я просто запропонувала кабелю, як я розкол в шахту і спотворити його, щоб отримати мій монітор до роботи. Pup пожував |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Це емулятор DOS. ![]() Wolfey продовжується по шляху folicle сегрегації і тягне іншу пінту. : D Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| Помідор. Tomarto. : P |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Проблема з монітором | duus92 | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 жовтня 2008 10:31 |
| РК-телевізор або монітор проблема | rescue41 | Графічні карти & Монітори | 4 | 23 січня 2008 01:12 |
| Проблема з мого монітора! Дві лінії на ній! | Sendron | Графічні карти & Монітори | 1 | 18 жовтня 2007 12:17 |
| Монітор проблеми | mxmad32 | Графічні карти & Монітори | 14 | 27 вересня 2007 12:20 |
| Подвійна проблема контролю | knexkid | Графічні карти & Монітори | 4 | 19 травня 2007 06:07 |
| Різьба Інструменти | |
| |