![]() |
|
| |||
| |||
| Έχω μια Sapphire x1880xt που τρέχει πολύ καλά το παιχνίδι, ωστόσο, ορισμένα fps του ακριβώς προβλέπεται σε κοινόχρηστους χώρους. Spec μου είναι: Pentium D 3.2Gz Extreme 16 kilobyte πρωτογενή μνήμη cache 1024 kilobyte δευτερεύουσα μνήμη cache Board: Gigabyte Technology Co, Ε.Π.Ε. G1975X Bus Clock: 206 megahertz 2048 μεγαμπάιτ Installed Memory Κάθε συμβουλή θα ήταν appriciated. Εις υγεία |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Σε απάντηση στο eBay msg Απόσπασμα:
Theh PSU χρειάζεται επίσης 6 και 8 pin PCI-E συνδέσεις
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| RAM αναβάθμιση | awear2002 | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 5 | 14 Ιουν 2008 15:57 |
| Για την αναβάθμιση, ή να μην ... ότι η αναβάθμιση, είναι το ερώτημα | cheesepuff | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 3 | 22 Ιαν 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 14 Νοε 2007 07:54 |
| Θα πρέπει να αναβαθμίσετε ...; | dmdougie | Κάρτες Γραφικών & Monitors | 4 | 18 Οκτ 2007 06:10 |
| Αναβάθμιση CPU | boyler | Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM | 13 | 2η Οκτωβρίου 2007 16:07 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |