![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Turiu Sapphire x1880xt, kuri veikia labai gerai tačiau kai kurios žaidimo fps eina teisę nustatytų bendrų sričių. Mano spec yra: Pentium D 3.2Gz Extreme 16 kilobaitai pirminės talpyklos 1.024 kilobaitai antrinio atminties talpyklą Board: Gigabyte Technology Co, Ltd G1975X Bus Clock: 206 MHz 2.048 Megabaitai Installed Memory Bet patarimas būtų appriciated. Į sveikatą |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Atsakydama į eBay msg Citata:
Theh PSU taip pat turi 6 ir 8 pin PCI-E jungtys
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| RAM atnaujinimas | awear2002 | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 5 | Birželis 14, 2008 15:57 |
| Norėdami atnaujinti, modernizuoti ar ne ..., kad yra klausimas | cheesepuff | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 3 | 22 sausis 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | Lapkritis 14, 2007 07:54 |
| Ar man reikia naujinti ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitoriai | 4 | 18 spalis 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | CPU, Pagrindinės plokštės & RAM | 13 | 2 spalis, 2007 16:07 |
| Temos įrankiai | |
| |