![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Mám Sapphire x1880xt, ktorý jede docela dobre ale niektoré hry sa fps priamo v spoločných priestoroch. Moja spec je: Pentium D 3.2Gz Extreme 16 KB primárnej pamäte cache 1024kilobajt sekundárnej pamäte cache Strava: Gigabyte technológií, Ltd G1975X Autobus hodín: 206 megahertz 2048 Megabajty Inštalovaná pamäť Akákoľvek rada by appriciated. Na zdravie |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| V reakcii na eBay msg Citácia:
Theh PSU tiež potrebuje 6 a 8 pin PCI-E konektory
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| RAM upgrade | awear2002 | Procesory, základné dosky & RAM | 5 | 14. júna 2008 15:57 |
| Ak chcete inovovať, alebo nie upgrade ... to je otázka | cheesepuff | Procesory, základné dosky & RAM | 3 | 22. januára 2008 20:45 |
| Ram upgrade | malvizz | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 14. novembra 2007 07:54 |
| Mám upgrade ...? | dmdougie | Graphics Cards & Monitory | 4 | 18. októbra 2007 06:10 |
| CPU Upgrade | boyler | Procesory, základné dosky & RAM | 13 | 2. októbra 2007 16:07 |
| Thread Tools | |
| |