![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ово је макс буџет за графичке картице. може да се унакрсно ватра, или ако својим добрим да је комбиновани (јер сам била гуна добити унакрсно ватра МОБО), чак и сли картице, или ако се деси да се једној картици, која ће радити превише. Који је најбољи 420 $ могу добити мене?
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Сачувај новац или купити већи монитор.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| |||
| |||
| Ја већ имам добар монитор, и ово је за моју следећу градити. одредила да сам много новаца за изградити да оду у графичком картицом. омогућава једноставно рећи већ сам "чувају се" мој новац.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| |||
| |||
| Па онда сте троши ваш новац. 1680кс1050 није добро решење, а све што ће се надоградити на схоу екстремно ниске добитке. Упарени са чињеницом већини данашњих игара покренути фино на чак безнадно застарели хардвер, нема разлога за надоградњу.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Не знам долара, али је вероватно било 9800 ГКС2 или ГТКС 280. Онда опет, који ће зависити о добити коју верзију (има доста унапред оверцлокед оне вани)
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако све своје заинтересовани је најбоље, ја бих да иде на 2 ови у унакрсно ватра. Након Рабат цена: $ 199.99 сваки, но то не би било вредно да га прате, било би боље да се потрошња једна од тих, па други 200 $ према монитору.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Било је доста проблема са 4650с / 4870с у унакрсно ватра. Хтео клоне их за сада, када размишљам дуал картицама.
|
| |||
| |||
| Јесте ли? И није чуо за то, мало рецензије сам видео (упоређујући унакрсно ватра 4870 против 4870 кс2 етц) чинило да ради добро, али можда да је био помоћу бета драјвера или нешто. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Слажем се са онима тхингие2 су 4870 велик избор, мислим да је возач питања су све сортирано тако сада унакрсно ватра не би требао бити проблем
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| недотупаван мене, испод мог сиг више није тачан. Ово је мој монитор хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигх...у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм као што можете видети, не његове стандардне Рес.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |