![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ах, то је онда боље пратити, али чак и да је тако, ја би имала једну мисао 4870 ће бити доста, али ако ваш очајни, ићи на унакрсно ватра, или ако су очајни, а може да потрошите мало више, идите за једну 4870кс2.
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| У том случају, ГТКС 280 је вероватно најбољи кладити.
"Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " Мы Сыстем: 日夏子
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| свети бесмислица 4870с оних који су јефтини сада! аныуаыс ЈА није прочитао ништа али бих добити 4870
| |||
| |||
| Да, претпоставимо ли да ће то бити, али ГТКС 280 кошта око 420 $, али можете добити пар 4870-а за то. |
|
| |||
| |||
| И уживати у предивном свету мицростуттер? Да, ја бих на то пасс.
__________________ "Ја љубио П182 толико да, када је моја супруга је систем био гласан и све потребне све врсте чишћења, купила сам јој један. Затим, када сам хтела мачку сам купио П182. Тхе П182 није мачка по себи, али то је још увек одличан купити. " |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ЈА је отишао на Томс хардуаре и гледа репер. ГТКС280 је надилази дуал 4850'с (који би ми више трошкова него опрљење ГТКС280 јер сам био узимајући 1ГБ верзија од 4850)
|
| |||
| |||
| Био сам препоруку двају 4870 не 4850'с, једна 4870 је само незнатно иза ГТКС280. |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.томсхардуаре.цом/цхартс/г ..., 758.хтмл? пробојац[2060] = о & Прод [2114] = о од шта ЈА видјети, када се свира на ри рес, у 4870 се показати знатно нижи ФПС.
__________________ Цомпутер делови -- хттп://сецуре.неуегг.цом/УисхЛист/Пу...Нумбер=9141625 Монитор -- хттп://ууу.провантаге.цом/доублесигхт-дс-305у ~ 4ДБЛЕ00М.хтм Кец] |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Црысис = НВИДИА оптимизоване Такође су 512МБ верзије не 1гиг
ууу.Траде4Фрее.ие Стварне опасности није рачунара да ће се почети размишљати као мушкарци, али да ће се људи почети мислити попут рачунара. Где нема опцију, не мозе бити ни избор! ![]() Мы Сыстем: Неких других љубавника!
|
|
| |||
| |||
| Да, Црысис је врло НВИДИА оптимизоване, али мислио сам картицу сам имао је био повезан са 1ГБ верзија али то није, извињавамо се, на 1ГБ верзију изводи тик до ГТКС280, 512МБ је верзија не изводе много боље него 4850 . Баците поглед на овај преглед, 1ГБ од 4870 је у првих неколико, када је иза ГТКС280, то је само пар ФПС, осим црысис, али као што смо рекли еарилер, Црысис је НВИДИА побољшане. |