![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Co je to nejbezpečnější způsob, jak se čistí LCD obrazovka monitoru? Byl jsem jíst u mého počítače, a pak jsem kašlal. Teď je tu další zbytek tam. Mohu použít jen vodu, nebo co? Díky! Andrew |
|
| |||
| |||
| Četla jsem na jiné vlákno, které odření alkoholu s hadříkem je v pohodě, tak jsem to udělal. Zdá se, že to udělal trik, tak doufám, že to bylo bezpečné dělat .=) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alkohol?
| |||
| |||
| I vyzvednout krabičku obrazovky ubrousky z Asda každých pár měsíců na vlně 50p, která je naším Wal-Mart. Přesto se zdá, že identická s dětské ubrousky zmíněných Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Někdo mi dal krabičku a jsou velmi dobré.
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| High Res, lesklá obrazovka, možná? | bdb25 | Graphics Cards & Monitory | 0 | 24.září 2009 11:48 |
| Laptop Monitor obrazovky potřebují Nahrazení? | KanoakaVirus | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 9. Červenec 2009 13:52 |
| Problém s sledovat obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. říjen 2008 10:31 |
| Monitor - polohovací sám daleko od mého počítače. | Počítačové Spec | Obecné Hardware Chat | 9 | 21. října 2006 05:50 |
| Monitor - Zájemci o koupi celé obrazovce monitoru ... | Snake | Obecné Hardware Chat | 8 | 26. Září 2006 10:59 |
| Thread Nástroje | |
| |