![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Čo je to najbezpečnejší spôsob, ako sa čistí LCD obrazovka monitora? Bol som jesť u môjho počítača, a potom som kašlal. Teraz je tu ďalší zvyšok tam. Môžem použiť len vodu, alebo čo? Vďaka! Andrew |
|
| |||
| |||
| Čítala som na iné vlákno, ktoré odření alkoholu s handričkou je v pohode, tak som to urobil. Zdá sa, že to urobil trik, tak dúfam, že to bolo bezpečné robiť .=) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Alkohol?
| |||
| |||
| I vyzvednout krabičku obrazovky obrúsky z Asda každých pár mesiacov na vlne 50p, ktorá je naším Wal-Mart. Napriek tomu sa zdá, že identická s detskej obrúsky spomínaných Dave. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Niekto mi dal krabičku a sú veľmi dobré.
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| High Res, lesklá obrazovka, možná? | bdb25 | Graphics Cards & Monitory | 0 | 24.Septembra 2009 11:48 |
| Laptop Monitor obrazovky potrebujú Nahradenie? | KanoakaVirus | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 9. Júl 2009 13:52 |
| Problém s sledovať obrazovku | duus92 | Graphics Cards & Monitory | 1 | 2. október 2008 10:31 |
| Monitor - polohovacie sám ďaleko od môjho počítača. | Počítačové Spec | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 21. októbra 2006 05:50 |
| Monitor - Záujemcovia o kúpu celej obrazovke monitora ... | Snake | Všeobecné Hardware Chat | 8 | 26. September 2006 10:59 |
| Thread Tools | |
| |