![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Що безпечний спосіб очистити екран LCD монітора? Я їв на моєму комп'ютері, а потім я кашляв. Тепер є додатковий відрахування там. Чи можна використовувати воду, чи що? Спасибо! Андрій |
|
| |||
| |||
| Я читав в іншому потоці, що спирт м'якою тканиною, це нормально, так що я зробив це. Схоже, справа в капелюсі, і я сподіваюся, що це безпечно робити .=) |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Алкоголь?
| |||
| |||
| Беру пачку із серветками екрані Асда кожні кілька місяців для бою 50p, який є нашим Wal-Mart. Тим не менш, існує ідентичний Дитячі серветки згадані Дейв. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Хтось дав мені пачку і вони дуже гарні.
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Високий дозвіл, глянсовий екран монітора, чи можливо це? | bdb25 | Графічні карти & Монітори | 0 | 24 вересня 2009 11:48 |
| Дисплей ноутбука потребує заміни? | KanoakaVirus | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 2 | 9 липня 2009 13:52 |
| Проблема з монітором | duus92 | Графічні карти & Монітори | 1 | 2 жовтня 2008 10:31 |
| Монітор - позиціонування себе далеко від екрану комп'ютера. | Комп'ютерні Spec | Генеральний обладнання чат | 9 | 21 жовтня 2006 05:50 |
| Монітор - зацікавлені купувати широкий монітор ... | Змії | Генеральний обладнання чат | 8 | 26 вересня 2006 10:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |