![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Im looking for a Nvidia Driver 165,01 thats a Vista Googling Már próbáltam, de nem találtam a letöltési linket. Csak találtam az emberek beszélnek, hogy a fórumokon BTW, igaz, hogy a 165,01 vezetőnek egy jó overclocking? * Ez az én Dell XPS M1330: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ezek a meghajtók 2007-től, akkor jó overclocking de valószínűleg veszít teljesítményt figyelembe véve, hogy Ön lesz a vesztes körül 2yrs Tweaks Én is használták ezeket az én XPS, amely egy régebbi kártyát, és azok az OK gombra. És figyelembe véve, hogy az Ön által használt laptop győződjön meg arról, hogy jó a hűtés is Itt A vezetők, akkor mindenképpen ügyelj, hogy töltse le a modded INF is, hogy ha egyszer már letöltött és kicsomagolt a vezetők másolás és beillesztés az INF fájlt a kicsomagolt mappát így fog működni a laptop
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Cant tűnik, hogy a SIS-ra meghajtóprogramok letöltési oldal | ervinjay | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 18. június 2009 11:23 |
| NVIDIA GeForce FX5500 256MB PCI Drivers | RCI | Grafikus kártyák és monitorok | 1 | 7. június 2009 01:13 |
| Nvidia kijelző vezetők nem | Cew27 | Grafikus kártyák és monitorok | 11 | 8. április 2008 16:16 |
| NVidia Driverek Segítség | Jake2392 | Grafikus kártyák és monitorok | 2 | 13 Sep 2007 10:27 |
| Legújabb ATi és Nvidia Drivers! | Hybr! D | General Chat szoftver | 7 | 31. január 2007 13:32 |
| Téma eszközök | |
| |