![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Im looking for nvidia tvarkyklės 165,01 thats Vista Jau bandė "Google" paiešką, tačiau nepavyko rasti parsisiuntimo nuorodą. Radote žmonės kalbėjo apie tai forumuose BTW yra tiesa, kad 165,01 vairuotojas už įsijungimas gera? * Tai mano Dell XPS M1330: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Šie veiksniai yra nuo 2007 m., jie gali būti gera įsijungimas, bet tikriausiai prarasti efektyvumą manyti, kad jums bus prarasti maždaug 2yrs iš tweaks Aš juos naudojo mano, kad XPS yra vyresnio kortele tai ir buvo Gerai. Ir tai, kad jūs naudojate nešiojamas įsitikinkite, kad turite gerą aušinimo ji Čia yra vairuotojai jums reikia vistiek būtinai parsisiųsti modded INF per daug, kad tik jūs įkėlėte ir išgauti tvarkykles nukopijuoti INF failo paimti aplanką, jis veiks su jūsų nešiojamasis kompiuteris
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|