![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Im szukasz sterowników 165,01 thats dla Vista Już Googling, ale nie mógł znaleźć link do pobrania. Wystarczy znaleźć ludzie rozmawiali o tym na forum BTW jest to prawda, że 165,01 kierowca jest dobre dla overclockingu? * To dla mojej firmy Dell XPS M1330: D |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Te sterowniki są od 2007 r., mogą być one dobre dla overclockingu ale prawdopodobnie straci skuteczność biorąc pod uwagę, że pojawi się na utratę około 2yrs tweaks Użyłem ich dla mojej XPS, że ma starsze karty i były OK. A biorąc pod uwagę, że używasz laptopa upewnij się, że masz dobre chłodzenie to Tu są sterowniki musisz anyway, należy pobrać modded INF także, aby po pobraniu i ekstrahowana kierowców skopiować i wkleić do pliku INF wyodrębnione folderze tak będzie pracować z laptopem
www.Trade4Free.ie Prawdziwym niebezpieczeństwem nie jest, że komputery zaczną myśleć jak ludzie, ale że ludzie zaczną myśleć jak komputery. Jeżeli nie ma możliwości, nie może być wybór! ![]() My System: Niektóre inne kochanka!
|